Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 başka çevrelere açıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 OogahBoogah said: msn chat logunu saklıyosan koyarmısın buraya ? asıl kızla olan log yok malesef elimde ama aslında birşey de konuşmadık arkadaşıyla olan konuşmayı koyabilirim Edit: hatta koyamam msnden iletirim versene msnini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 özel konuşacaksanız buraya topic açmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 toplum içinde özel konuşulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kız sana yollss demiş sen halen kovalıyosun olmaz bu iş baştan sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Abi Allah aşkına bir kız için bu kadar uğraşa değer mi ya yapmayın gözünüzü seveyim. Olacaksa bişey en fazla 1 ay veririm, 1 aydan sonra daha bişey olmuyosa kasmayacaksın, etraf kız dolu elbet ondan daha çok sevebileceğin biri çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Rakursi said: Abi Allah aşkına bir kız için bu kadar uğraşa değer mi ya yapmayın gözünüzü seveyim. Olacaksa bişey en fazla 1 ay veririm, 1 aydan sonra daha bişey olmuyosa kasmayacaksın, etraf kız dolu elbet ondan daha çok sevebileceğin biri çıkacak. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ginaly said: kemalisthllwndr said: benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm. Ben çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 valla artık msnde online görünce selam veriyorum, kız arkadaşıyla da iyice kankaya bağladım zaten, okul başladığında orada da aynı şeyleri yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Rakursi said: Abi Allah aşkına bir kız için bu kadar uğraşa değer mi ya yapmayın gözünüzü seveyim. Olacaksa bişey en fazla 1 ay veririm, 1 aydan sonra daha bişey olmuyosa kasmayacaksın, etraf kız dolu elbet ondan daha çok sevebileceğin biri çıkacak. powerpoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yahu ben senin bu olayında bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oha sina anlamamış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Rakursi said: Abi Allah aşkına bir kız için bu kadar uğraşa değer mi ya yapmayın gözünüzü seveyim. Olacaksa bişey en fazla 1 ay veririm, 1 aydan sonra daha bişey olmuyosa kasmayacaksın, etraf kız dolu elbet ondan daha çok sevebileceğin biri çıkacak. choq sevdiq be abeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly said: kemalisthllwndr said: benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm. çok sesli güldüm lan ksjdfhlkjah hala gülüyorum :D :D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 insan ilişkileri ne kadar hızlı gelişiyor ya, dün muhabbet kurmuştun bugun iice kanka oldun. yarın belki arkadaşı ile sevgili olursun? kime niyet kime kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kanka ayağı.. :D asdfşglk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 eisenheim said: ginaly said: kemalisthllwndr said: benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm. çok sesli güldüm lan ksjdfhlkjah hala gülüyorum :D :D X( arkadaşım hayatınız çok mükemmel, 10ar tane manitanız, dolgun birer maaşınız, üçgen üçgen vücutlarınız var da de kişisele geldiniz kendinizce küçük gördüklerinizle alay mı ediyorsunuz? o kadar geyiğe, gülmeye açsanız kişisel dışında bir bölge seçin kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hayat 10ar manıtadan, dolgun maaşdan, ucgen vucuddan ıbaret dehıl kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hayat bişeyler paylaşabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hayat epic shoulderı varsa dusen t7'yı arkadsına passlıyabılmetır dımı mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evet canım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 olmaz öyle şey. kesinlikle o ikilinin sonu kötü biter. o kadar yakın arkadaşlıklar HER zaman kötü biter. Kötüden kastım yani ya cidden kötü şeyler olur yada sevgili olurlar adı konulmuş şekilde. O KADAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Cuce said: hayat 10ar manıtadan, dolgun maaşdan, ucgen vucuddan ıbaret dehıl kemal tabikide hayat onlardan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 valla canım sende manita yoksa, baba parasıyla 'sen ne zaman taşınacaksın bu evden' sorularıyla yaşıyorsan, olmuşsan 150 kilo pc başında, sık kafana kurtul bu hayattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar