Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 çocuk bariz meriç çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Chastise said: Hayır "troll!!" diye haykıran topikler açılmasa ban wave falan olmayacak ki. adamlar olayın bütün safhaları için ayrı başlıklar açıyorlar, bu durumda tepki olması da normal yani. bu nedir ya. yok döveyim yok kız oymuş buymuş. lan bari bi başlık aç orayı updatele. öbür başlığı rica ettim sildiler zaten ben burda son zamanlara kadar fazla takılmazdım, bu kadar geyik yapıldığını bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 _ILuVaTaR_ said: harbi ya, kız hiç mi tepki vermedi? garip. şimdi yeni görevin tugay'ı dövmek değil kankaya bağlamak olmalı bence, madem çok iyi arkadaşlarmış hehe. abi msnden konuştum kızla ne tepki verdiğini göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 böle konuşmalar msnden olmaz log koyabilirsin rahatsız olmassan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 msnden yapmak zorunda kaldım, kızı öyle uzun uzadıya konuşmak için yalnız bulmam imkansızdı edit: sevdiğimi söyleyince, çok şaşırdım, hiç böyle şeyler hissettiğini bilmiyordum, eğer herhangi bir şekilde seni kırdıysam özür dilerim dedi. sonra iyi geceler bb diyip çıktı msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 peki sen bu kıza seni seviyorum falan dedin de o ne cevap verdi sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kemalisthllwndr said: msnden yapmak zorunda kaldım, kızı öyle uzun uzadıya konuşmak için yalnız bulmam imkansızdı edit: sevdiğimi söyleyince, çok şaşırdım, hiç böyle şeyler hissettiğini bilmiyordum, eğer herhangi bir şekilde seni kırdıysam özür dilerim dedi. sonra iyi geceler bb diyip çıktı msnden edite dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kısaca BattleStarGalactica'msı olmus kusura bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kemalist, gerçekten önyargılı davranıyorum ve bu işin olmayacağını söylüyorum. Eğer sen bu şekilde devam edersen bu kız sana madolyonları teker teker taktırıcak patide :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 mulgear6 said: kısaca BattleStarGalactica'msı olmus kusura bakma :( hiç izlemedim o dediğini anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kız sana kibarca hayır demiş benim anladığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 msnde konuşuyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 çok şaşırdım, hiç böyle şeyler hissettiğini bilmiyordum, eğer herhangi bir şekilde seni kırdıysam özür dilerim = hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sadece arkadaşıymışım. neyse artık kafam rahatladı hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bizim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kemalisthllwndr said: kemalisthllwndr said: msnden yapmak zorunda kaldım, kızı öyle uzun uzadıya konuşmak için yalnız bulmam imkansızdı edit: sevdiğimi söyleyince, çok şaşırdım, hiç böyle şeyler hissettiğini bilmiyordum, eğer herhangi bir şekilde seni kırdıysam özür dilerim dedi. sonra iyi geceler bb diyip çıktı msnden edite dikkat abi bok bilmiyordun diyeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 vazgeçtim. kötüyüm ama kötü örnek olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 msnden böyle şeyleri konuşup da kabul edilmiş bi insan var mı? yapılabilecek en büyük salaklıklardan biri çünkü gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 var orta 1 deki kız arkadaşımla MSN deil de ICQ da çıkmaya başlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 al eline yamaha marka boombox (kadıkçyde eskicilerde kesin vardır ya da spotçularda) sırtınada deri ceketi geçir ama kllarını dirseklere kadar sıyır böyle saçın uzunsa kırmızı ya da böule puantiyeli retro bir bandana ile alnından bağla sonra git kızın evine camının önünde aç teybi, ver ssi tut kaldır teybi şarkı olarak da aerosmith den I don't wonna miss a thing ya da ikamesi başka bir şarkı çalsıon evet doostum bir çılşgınlığa düşüp bunu yapmalısın çünkü kızlar çılgın erkeklere bayılır!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mortis said: var orta 1 deki kız arkadaşımla MSN deil de ICQ da çıkmaya başlamıştım hey gidi icq yahu ne gunlerdi. offline mesaj atardik aa-oow derdi boyle, msn geldi mertlik bozuldu. bence olmaz o iş, o kizdan hayir gelmez, daha fazla zorlama, o cocuk da seni bi guzel pataklasin aklin basina gelsin. ne diyim yahu, derde bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kızın en yakın kız arkadaşıyla arkadaş oldum, bu yolla sonuca ulaşmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 KANATLARDAN ORTA YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Aferin, doğru yoldasın bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 DEPLASE OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar