Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesele bir acayip oldu

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

Chastise said:
Hayır "troll!!" diye haykıran topikler açılmasa ban wave falan olmayacak ki. adamlar olayın bütün safhaları için ayrı başlıklar açıyorlar, bu durumda tepki olması da normal yani. bu nedir ya. yok döveyim yok kız oymuş buymuş. lan bari bi başlık aç orayı updatele.

öbür başlığı rica ettim sildiler
zaten ben burda son zamanlara kadar fazla takılmazdım, bu kadar geyik yapıldığını bilmiyordum
Sosyal ağlarda paylaş

msnden yapmak zorunda kaldım, kızı öyle uzun uzadıya konuşmak için yalnız bulmam imkansızdı

edit: sevdiğimi söyleyince,
çok şaşırdım, hiç böyle şeyler hissettiğini bilmiyordum, eğer herhangi bir şekilde seni kırdıysam özür dilerim
dedi.
sonra iyi geceler bb diyip çıktı msnden
Sosyal ağlarda paylaş

kemalisthllwndr said:
msnden yapmak zorunda kaldım, kızı öyle uzun uzadıya konuşmak için yalnız bulmam imkansızdı

çok şaşırdım, hiç böyle şeyler hissettiğini bilmiyordum, eğer herhangi bir şekilde seni kırdıysam özür dilerim
dedi.

edite dikkat
Sosyal ağlarda paylaş

kemalisthllwndr said:
kemalisthllwndr said:

dedi.

edite dikkat

abi bok bilmiyordun diyeydin.
Sosyal ağlarda paylaş

al eline yamaha marka boombox (kadıkçyde eskicilerde kesin vardır ya da spotçularda) sırtınada deri ceketi geçir ama kllarını dirseklere kadar sıyır böyle saçın uzunsa kırmızı ya da böule puantiyeli retro bir bandana ile alnından bağla sonra git kızın evine camının önünde aç teybi, ver ssi tut kaldır teybi

şarkı olarak da aerosmith den I don't wonna miss a thing ya da ikamesi başka bir şarkı çalsıon

evet doostum bir çılşgınlığa düşüp bunu yapmalısın çünkü kızlar çılgın erkeklere bayılır!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
var orta 1 deki kız arkadaşımla MSN deil de ICQ da çıkmaya başlamıştım

hey gidi icq yahu ne gunlerdi.
offline mesaj atardik
aa-oow
derdi boyle, msn geldi mertlik bozuldu.

bence olmaz o iş, o kizdan hayir gelmez, daha fazla zorlama, o cocuk da seni bi guzel pataklasin aklin basina gelsin.
ne diyim yahu, derde bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...