Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesele bir acayip oldu

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

evet 1. kızla konuştum, böyle böyle seni seviyorum şeklinde ve öğrendim ki bu kız uzun çocuk ile bir gün bile çıkmamış, sadece çok yakın arkadaşlarmış, çocuk kız için hayatından çıkmasına izin veremeyeceği kadar değerli bir insanmış, hatta ikisinin de başkalarıyla ilişkileri olmuş, hatta ayrıldıklarında birbirlerini teselli etmişler
ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum. ne iştir arkadaşım bu?

edit: lütfen bunun da bir önceki topic gibi suyunu çıkarana kadar uğraşmayalım, lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

bu nedir arkadaş .. bunu yazıp göndersen samanyolu tv direk bi gerçek kesit çıkartır sana yani onların hikayelerine dönmüş.

Şimdi, madem tugayla çıkmıyo kız o zaman biraz kendine hakim olup git tugayla konuş bence . Yolundan çekilmesini sağla ki kızın aklını karıştırmasın ve bunları ağzınla yap öyle kafayla yumrukla değil .

go go
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın çıktığı varmı yokmu şimdi ? geçen topikten kafam karıştı. varsa hiç bulaşma öle döverim fln da yapma bence . Bişeyleri 2 taraflı düşünmek lazım senin sevgiline bi çocuk aşık olsa senin için lavuk dese dövcem onu dese gelip paticiğe konu açsa o çocuk için ne düşünürsün ? Şahsen meydan dayağını hakediyodur böyle bi insan . Ha eğerki sevgilisi yoksa bokunu çıkarana kadar yazmaya devam ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Kemalist geçen baya trollendin. Ama sende burada konuşan deneyimleri dinle.

Geçen sefer adamı dövüyorduk. Ağzını burnunu kırıyorduk. Hatta arkamızı topladık. Bu gün diyorsun ki ÇIKMIYORLAR !

Peki sen bu kızı ne kadar takip ettiğine inanıyorsun? Ciddi seviyorum diyorsan neden bu kadar hızlı davranıyorsun?

Olayları yorumla. Çocuk meriç(Geçen topikte vardı karikatür) çıkabilir. Sonra "Abi hergün görüşüyorlar, telefonla konuşuyorlar" diye gelirsen trollenirsin.

Üstüne birbirlerinden hoşlandıklarını söylüyorsun. Ona itiraf ettim ve bana hiç birşey belli etmedi diyorsun. İnanmıyorum sana. Bir kısa " Seni seviyorum " deyipde yüz ifadesini değiştirmeyen kızın alnını karışlarım.

Bence sen o çocuğu rahat bırak. Onunla hiç bir ilişkin kalmadı. Birazcık girişken ol kızla ilgilen. Yanında olmayı çalış. Hiç bir zaman sevgilisiz, güzel, arkadaşları olmayan, memeli, tripsiz bir pişmiş armut ağızlara düşmez.

Azıcık gayret et. Eğer biraz yol ilerlersen ne mutlu sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır "troll!!" diye haykıran topikler açılmasa ban wave falan olmayacak ki. adamlar olayın bütün safhaları için ayrı başlıklar açıyorlar, bu durumda tepki olması da normal yani. bu nedir ya. yok döveyim yok kız oymuş buymuş. lan bari bi başlık aç orayı updatele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...