Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 walla cok rica ettiler gel gel diye dayanamadim aldim bi uyelik sonunda :P openzi bitte hade canlarim sizlere en kralindan msjlar konduracam gorusuruk :P[signature][hline]Kerim Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hosgelmısın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hojgedin..keske nıckım kerim olsaymıs kafiyelı olurdu senın nıckle :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu adama dikkat edin ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 neden? hoşgeldin bu arada[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hoşgelmişsen kurban[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!... Alıntıla
Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hoşbulduk hoşbulduuk ağalar , hepinize sevgiler ... Forumlarda gorusmek üzere lineage 2 ye dönüyom ben , para lazım para baydim farmingten :P[signature][hline]Kerim Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hoşgeldin..[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 HOŞGELDİNİİİZZZ :D[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Alıntıla
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hoş geldin...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.