Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Babam dis doktoru (bu arada hic sevmem bu babam X, ben de anlarim muhabbetlerin de cani got etmek icin yazdim sdfs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 got dedi banlayın adsfdfs (bkz. got oldum adminlere aglıyorum) o deil baban makina mühendisi diye biliyodum ben (bu arada hiç sevmem kendimi ifşa etmeyi ama ilkeye gerçekleri açıklamak zorunda oldugum için yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Hiç dişim çürümedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Xaenin said: Hiç dişim çürümedi. hava atmak için yanlş yerdesin adamım.. @pent tenk yu..dişçiye gitmek aklımda var zaten daha fazla vakit kaybetmiim en iisi.. vitamin olayınıda ii dedin.. saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Abi ben dalga geciyodum :) Yani mantikli aciklamalar onlar gibi de, git doktora tabi ki ne bilcez biz :) Arkadasin durumu ama direk anlattigi an mono dencek bisey, doktorlar da inanilmaz hatalar yapmislar, o yuzden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 :D asdgfj ben direk teşhis muamelesi yaptım senin yazdığına..yinede mantıklı şeyler yazmışsn.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 first defence tavsiyem, tabi artık bidahaki hastalıklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Xaenin said: Hiç dişim çürümedi. nası ya. benim her dişim çürümüş olabilir. dişçi baydı artık. adam kesinlikle inanmıyo dişlerimi fırçaladığıma. yemin ediyorum şu sorun yüzünden çiftleşmeyebilirim. kötü genlere son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 OH shit... Abi ne diyosunuz 2-3 ay, ölürüm be. Alkolu sporu da geçtim ama herhalde bu halde yiyişmek karşı taraf için insanlık suçu pffffff. Bir de babam telaşlandı soruyor neyin varmış olum diye, viral enfeksiyon diyebildim ancak haha. Okul olsaydı rapor alır yatardım 2 ay ama işte kaytaramıyosun da. Sabah 1 saat fazla uyurum akşam bir saat erken çıkarım yapıp yapabileceğim max istirahat bu malesef. Libidoyu da öldürüyormuş bu illet, ölü bir libidom var artık. Neyse teşekkürler herkese özellikle Penth'e <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Benim de hiç çürümedi. süt peynir falan çok yedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Eyv Wispy de kiz arkadasindan kapmis olma ihtimalin yuksek zaten, bi sor daha once bole bisi gecirdi mi. Bildigim kadariyla ihtimaller dusse de hastalik gectigi zaman bile cok nadir gecirebiliosun cunku (Bunu arastir tam emin olamadim) Oyle bi durum varsa aynen devam yani bi daha hasta olamaz cunku :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 geçmiş olsun vallah günümüzde tek doktora bağlı kalmıcaksın en az 3-4 doktora tedavi olacaksın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar