Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 selamlar, benim emektar LG dvd yazıcım bozuldu sanırım, cd takınca trak trak trak diye ses çıkıyo, cd'yi görmüyo haliyle, kabloları kontrol ettim sorun yok gibi gözüküyor. allahına kavuştu mu şimdi bu alet? yoksa düzeltmenin bi yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o ses çıkıyosa: guudbaaaay evribadii ayv gaat tu gooooouu gaadaa liiiv yuu oooll bihaaynd tu feys dı truuuttfffffhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 deme yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 benim de philipsin başına aynısı geldi. ilk başlarda kendi yazdığı dvdler hariç hepsini görüyodu, sonra yazamamaya başladı, sonra hiçbirini görmemeye başladı. garantiye götürmeye üşendim. zaten şuan pcde bi sorun var, cd romu hatta daemon toolsla yaptığım dvdrom bile görünmüyo bilgisayarımda =/ ayaküstü bana da yardım edebilcek olan vamrı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar