DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Merhaba arkadaşlar. Anlamadığım bir sorunla karşılaştım. Aynı bilgisayarda 2 işletim sistemi ile hem linux hemde vista yüklü. Düne kadar (Linux yükledim) Vista sorunsuz ağa bağlanabilirken şuanda Ağ kablosu takılı değil diyor. Ama hiç bir şeyi değiştirmeden linux açtığımda ağa bağlanıp internete girebiliyorum. Windows'ta Sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum birşey değişmedi. Birde dün Virtual PC Yükleyip sanal makinanın ethernet bağlantısını 0 yapmıştım. O etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Linux ile ilgili olacağını sanmıyorum. İkinci dediğin daha bir olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Virtual PC'yi uninstall etmeme rağmen bişi değişmedi. Grub'tan kaynaklanan bişi olabilir mi? Çünkü Ethernet Bağdaştırıcı için hiç bir sorun görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar