PlayBoy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Beyler Mesela bir yere tele oldunuz bir playerı yanınıza çekmek istiyorusunuz .admin yapmadan yanımıza çekmemiz mümkünmü ?[signature][hline]Asdas [Bu mesaj PlayBoy tarafından 14 Mayıs 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 telepati yoluyla çekilebiliyor.Bir provosionere gidip alice's shoes alıyorsun.Genelde kırmızı veriyorlar üç kere topuklarını vurunca dilediğin player yanına geliyor.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 onu nasil yaparsin soyle olur ancak .goname diyip yanina gidersin ya da .summon name ismini yazarsin tam olrak hatirlamiyom...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya ben hiçbi vendorda gormedim ole bş,işey nasıl bişi sopa gibimi?[signature][hline]Asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 :lol:[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Şaka yapmış adam. :) göremezsin tabe. * kopar gibi olur ama düzelir *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: PlayBoy, 14 Mayıs 2004 20:40 tarihinde demiş ki: ya ben hiçbi vendorda gormedim ole bş,işey nasıl bişi sopa gibimi? Sopa seklinde degil, boyle kirmizi, spiral bir sey.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Dassak gecio adam senle :<) Bende var dedigin gibi bir komut scripti .getir asdsa yazıyon asdsa nick'li kisiyi getirio..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya bende şaka yaptım of doru düzgün bi yanıt werin be[signature][hline]Asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: PlayBoy, 14 Mayıs 2004 20:46 tarihinde demiş ki: ya bende şaka yaptım of doru düzgün bi yanıt werin be Tmm ishte al vereyim scriptini.. Ama dedigin gibi yapmak istiyorsan uzerinde biraz ayarlama yapman lazım. [plevel 2] R [FUNCTION R] SRC.CONSUME 1000 i_resq SRC.NEWITEM i_resq SRC.ACT.EQUIP //SRC.ACT.DCLICK RETURN 1 [ITEMDEF i_resq] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Player Rescue ON=@EQUIP TARGET Kimi cekmek istiyorsun? RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF ! SRC.TARG.GO ELSE SRC.SYSMESSAGE Sadene player'lari cekebilirsin.. ENDIF REMOVE 1 RETURN 1[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Öyle bir komut yok.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Saol ra bu lamer diesel kendini bi pok sanıo herlade[signature][hline]Asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Höng!!! Adama yardımcı oluyoz neler duyuyoz. Heay allahım ya..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 e adam yazmamışmı işte? (okumadım bilmiyorum sonradan zor duruma düşmeyek)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 :) bak güldürdün şimdi beni ha çocuk sana bişey demedi cidden yazdiği script doğru .getir diorsun ama sadece o ekrandan görebildiğin adami yanina aliyorsun hiç yoktan iyidir demiş yazmiş öyle deme sen yine. Ama işde dediğin gibi bir komut yok aslinda .admin de geliyorsa elbet vardir bi yolu ama en azindan biz bilmiyoruz bilen olsaydida duyardik bunca sene...[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Oyle dedigin gibi birsey yapmak istiyorsan baya kasıcan.. admin menusunden ornek al ishte..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 .set summonto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 He ishte arthur'un dedigi gibi .set summonto ekle. zart zurt yap ishte biseyler kafana gore takıl ben sana bukadarını yaptım.. kolay gele..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 of yazilar karişti [Bu mesaj RRa tarafından 14 Mayıs 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: TheCoder, 14 Mayıs 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sen yapma bari Rra :(( .xsummonto yapıp adama tıklayabilirsin Ama coder onu dememişki. Covedeki adami Brite nasil komutla getircem dior. .getir olayi değil yani[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Son yazdiğin scripte demiyorum sphere de öyle bir komut yok demek istemişdim.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yok alınmadımda, panik yaptım tüm karizma gidiordu az kalsın dermişim :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 asdsa hadi rra çaktırmıosun baya panikledin coder çakıodu lafı :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 one be ilk defa gördüm dydum öok şaşırdım aman yarabbi :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ya işde sphere bu nerden ne komut çikcaği belli olmuyor.. Naparsınız.. *!konuyu geçiştirir*[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar