Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ya bu arada başlık çok ilgi çekici çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 migros poşeti kullansaydın böyle olmazdı bu arada kitap adı gibi oalcak ama; "kadınlar da boşalır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Kadının Ejakulasyonu (Boşalması) Kadında orgazmı sonrasında bazen aynen erkekteki ejakulasyona (boşalmaya) benzer bir sıvı geldiği saptanmış olmakla beraber bu sıvının aslında idrar olduğu ve kadındaki "ejakulasyon" yani "boşalma" olarak tarif edilen olayın muhtemelen orgazm esnasında idrar kaçağı olduğu sonradan anlaşılmıştır. Gerçekten de hiçbir idrar kaçırma şikayeti olmayan bir kadında güçlü bir orgazm sonrasında istemsiz idrar kaçağı olabilmektedir. üstüne işemiş resmen aushd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha lan okurken 2 sayfa arttı başlık ne çok hit almış:D neyse bende bi eksiği gideriyorum veee MONTLA SIÇ! geçer çocuk olsada unutursun arkadaşım diyorum...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ciddi olarak mesaj yazan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum az çok bilgim var.. okey rötarın icinde bulunan geciktirici etkili krem bulunuyor tahminimce o sürtünme esnasında diğer sıvılar ile karısmıs olabilir diye umuyorum diğer bilgilere göre kız arkadaşımdan gelen sıvıda olabilir (sürtünmede dahil)(prezervatif saglam kontrol ettim) aslında soruyu yanlıs sormus olabılırım.. okey rötar kullanan varsa ve onlardada aynı şekilde beyaz sıvılar oldumu diye merak etmiştim.. tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 paper 2 mesaj yukarıyı oku acı gerçeği görüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oyy!! çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bu yukarda ki squirting denilen olay oluyo da, onun dısında kadınlar da cinsel birleşme sırasında bi sıvı salgılıyolar vajinanın kayganlığını arttırmak için, sizin gördüğünüz bu olsa gerek kafaya takmayın yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 beyaz demiş abi o renksiz oluyo su gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 prezervatfi nasil kontrol ettin abi bole lastikci gibi hava basip suya mi soktun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 BEYLER kızlar orgazm olmaz işerler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Kızarkadaşın seni aldatmış, o beyaz şeyler senden çıkmadıysa, ondan çıkmadıysa... Sütçü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 BonePART said: prezervatfi nasil kontrol ettin abi bole lastikci gibi hava basip suya mi soktun? bu yapıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 BonePART said: prezervatfi nasil kontrol ettin abi bole lastikci gibi hava basip suya mi soktun? hahah iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nileppezdel said: Kızarkadaşın seni aldatmış, o beyaz şeyler senden çıkmadıysa, ondan çıkmadıysa... Sütçü? sdfadsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 eyw okudum iyimiş inşallah öyledir kardeşim tahminimce gid gel yaparken okey rötarın icinde bulunanan benzocaine adlı kremmi artık sıvımı neyse sürtünme ile o hale gelmiş olabilir diye umuyoruz. onaylayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o-nay-lam-ıyo-rum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 mümkün olan en alçakgönüllülükle diyebilirim ki insandan insana, hatta aynı insanda bile o anki azgınlığa bağlı olarak değişebilen bi durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 paper chase said: gid gel yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o değilde okey in ücretsiz hattı vardı bu tarz soruların için arsana onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 böyle hayatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Saeros said: paper chase said: gid gel yaparken Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 iyi fikir hemen arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ne detaylı anlattı adam be birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar