reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ne 18 visteli ler nede ince tekerli yaris bisikleti hicbiri bmx in eline su dokemez.. bide bunun kontra lari oluyodu geriye cevirince pedali fren hesabi kitliyodu tekerleri.. ne mantiktir hala anlamadim..az kisi kafayi gozu yarmamistir o yuzden.. sirf o pedallari geriye cevirdigin zamanki zincir sesini duymak icin hizlanir daha sonra hizli hizli geriye dogru cevirirdim. ne guzeldi lan benim bmx im. iste efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kazım > bmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 izmirde çok aradım bundan şöyle ucuz yollı bişey bisanda var aynısı ama bisanda alıcagım en son bisiklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 90 lı yıllarda böyle ünlü bi bisiklet markası vardı ya neydi o hatırlayamadım edit: Buldum "bianchi" ne güzeldi beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bmx bisikleti nerde aradın? aramadığın kadar bulayım sana :) gerçek bmx ucuz olmaz bu arada, pahalı bir meraktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 her bmx hoplamak zıplamak içinmi yahu vardır pro olmayan versiyonlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o zaman bisan almam, ümit almam demicek işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 benim peugeot marka bisikletim vardı çokta güzeldi bihanci felan yalan yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bianchi ehueh bi de gazete mountain-bike veriyodu 18 vites ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 funq said: bmx bisikleti nerde aradın? aramadığın kadar bulayım sana :) gerçek bmx ucuz olmaz bu arada, pahalı bir meraktır izmirde ama 300 400 luk aradık tabikide :D yoksa öküz gibi pahalılar var etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 funq said: o zaman bisan almam, ümit almam demicek işte :D ümit bulsam alırım ama bisan almam o markaya alarjim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 benim ilk bisikletim pinokyoydu :D şimdi internetten araştırdım... pinokyo kız bizikletiymiş... ühühühühü... bütün küçülküüm kız bisikletiylemi geçti layn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kızmı benimde mavi pinokyom vardı la ortadan ikiye katlanıyordu bide bi yere götürken iyi oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 evt kız bisikletiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 gençliğimi yedin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 benmi? benimkini pinokyo yedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 böyle şeyler toplum içinde söylenmemeli aga bütün fotolarımı yakıcam : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ben az önce yaktım bisikletli fotolarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Benim de kırmızı pinokyom vardı lan :/ . Ama delikanlı bisikletti benimki, frenleri çalışmıyordu, ayaklarımı yere sürtmek suretiyle durduruyordum. Gerçi ilkokul 5'teyken ağlayıp zırlayıp bir tane bianchi aldırmıştım ben de, apache olanında asdasf. Ama o zamanın efsanesi Castello Terminator / Dominator bisikletlerdi. Mahallede o bisiklete sahip olan, topu olan çocuklar kadar sevilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bizim sitedeki kızların pinokyosu vardı hep bide tolga abi diye biri vardı onunda pinokyosu vardı hehe, benim bmximin resmini bi arıyım bulabilirsem koyıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bulamadımda gövdesi amortisörlüydü benim, bütün merdivenlerden falan iniyodum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 onu normal bisikletlede yapıyosun amortisör falan para tuzağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yapıyonda bunda daha konforlu oluyo, gerçi sonunda gövdesi kırılmıştı kaynak yaptırtmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=35361 http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=35624 al iki tane bmx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ben pinokyo bisikletle bemexi geciyodum ki ... Senelerce hava attim bununla. Taa ortaokula kadar. Orda yemediler cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar