Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğrulanmamış 1.2 yama sızıntısı

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla okudugum ve beni ilgilendirdigi kadariyla, white lion'un blindsided! taktigi disinda butun 1 sn'lik disorientler kalkmis, hepsi %50 falan olmus. Daha oynama firsati olmadi, (koskoca mac bitti hala 280MB download bitmedi) ama eger blindsided! hala ayni calisiyorsa en etkili taktiklerden biri olacak heralde.

Bir de artikdisorientlerin birbirine stack etmiyor olmalari ayri bir guzellik.

Fetch'i de nerflemisler 65 feet'e inmis hayirli ugurlu olsun.

Edit : Yamuldum, blindsided da %50 disorient olmus. Bu arada butun siniflara lag eklenmis bu patchle ben onu anladim.
Mesaj tarihi:
kimi classlara nerf kimilerine buff geldi ama her classın yedigi en büyük nerf resistlerin düşürülmesi oldu.

190 lık epic resist talismanların 95 e düşürülmesi ve patch den önceki aynı degerdeki resistlerin patch sonrası daha düşük reduce vermesi cok kötü olmuş. bir tank olarak kalabalık bi combatta eskiye nazaran dayanma gücüm cok düştü.

caster classlar aglamasın hiç nerf bile yemiş olsalar bu olay onların dmg lerini cok artırdı. direk dmg buff almış oldular hayvan gibi:)
Mesaj tarihi:
caster olarak uzaktan resist biriktirme yüzünden hiç bir tankı(bazen diğer classlarında resistleri hayvani oluyordu) öldüremiyorum fakat adım dps idi. ozaman casterlara dps yerine sivri sinek desek daha iyi olurdu.resist düşmesi iyi olmuş.
Mesaj tarihi:
tank ile ilgisi yok ki bütün classlara geldi bu olay sonucta:) sizlerde artık daha hızlı öleceksiniz eskiye nazaran:p

dün bizim BW leri izledim de biraz adamlar memnun halinden kavurdular ortalıgı.
Mesaj tarihi:
Single target healı resmen öldürmüşler. Vaktinde cazip kılmak için 2.5 sec'e çekip coef.'ı aynı tutan adamlardan böyle spastik değişiklikler görmek hoş olmadı. Blizzard gibi flavor of the month mı yapacaklar nedir.
  • Yeni Oluştur...