Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kullanan bilen eden var mı? http://www.teknokask.com.tr/teknokask.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hepsiburada.com ' da görmüştüm. İyi birşeye benziyor ama hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bizim şirket sigortalıyor bilgisayarları hp'den (teknokask'la mı bilmiyorum). fiyatı gibi detayları da bilmiyorum o yüzden. lakin hırsızlıkta mesela, kusurlu bulunursan ödemeyebiliyormuş. yani klasik sigortacı cinlikleri burada da geçerli. o yüzden sözleşmeyi iyi okumak lazım. (doğrusu bize yamuk yapmamışlar hiç ama bireysel müşteri olmadığımız için olabilir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 pf alırken yaptırmak lazımmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ben geçen gün sözleşmesini okudum da, her türlü çamur maddesi var. Net hatırlamıyorum ama mesela 'bariz(!)' tüketici kusurunda ödenmezmiş, çalınırken ihmal varsa ödenmezmiş, yankesicilikte ödenmiyor galiba, falan filan. Zaten kırk yılda bir ihtiyaç olur onu da kıvırır ödemezler yani, mecbur değilsen bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 valla alıp laptopu kırıcaktımda olmuyomuş işte kullanılmış üründe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar