Leomar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Merhaba, Yaklaşık 2 haftadır kendim bir map yapmaya çalışıyorum. Dağlar iyi güzel yaratılıyor ama içlerindeki madenleri bir türlü yaratamadım. Bu konuda daha önce uğraşmış arkadaşlara soruyorum. Bana yardımcı olabilirler mi ? Saygılarımla...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bu arada Worldforge isimli programı kullanıyorum. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Hic map yapmadim ama daglari t_rock olarak belirtmen lazim bir sekilde, yeni yaptigin map.scp'nin ilgili regionunda Resources kisminda t_rock kullanmalisin ayrica, sonra region.scp'den gerekli mining ayarlarini yaptiginda cikar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Baggio, 14 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Hic map yapmadim ama daglari t_rock olarak belirtmen lazim bir sekilde, yeni yaptigin map.scp'nin ilgili regionunda Resources kisminda t_rock kullanmalisin ayrica, sonra region.scp'den gerekli mining ayarlarini yaptiginda cikar. Ehehe saol ama maden derken o manada sölememiştim. Yani Dagın içine floor olarak cave yaratamıyorum. Madenin girisini yapıyorum. Ama içine yerleştiremiyorum. Worldforge tepeden bakan bir prg. Bir yerinde gizli ama ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Orada o dagin icine girmiyorsun zaten, kapiya yerlestirdigin teleporter ile dunyanin baska bir yerinde magara ici olarak dizayn ettigin yere gonderiyorsun adami. Axis'de haritali teleportu biraz incelersen anlarsin ne demek istedigimi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Hmm. Yok bir yanlışınız var. Destard ı düşündüyseniz doğru ama Minoc madeni incelerseniz dagın içine gömülü olduğunu anlarsınız. Ki ben dağın üzerinde koordinat olarak xx,xx,-1 verdiğimde dağın içine giriyorum ve hoop madendeyim. Hatta worldforge da tüm haritayı z=0 da grass yaptım. dağların içindeki madenler ortaya çıktı. Bu arada madenler z=-1 de genelde . Bu mantığı anlamaya çalıştım. Ama ne Uo-Pro ile nede diger programlarla bir sey yaratamadım. En son worldforge a bakayım dedim ama onda da çözümünü bulamadım. Bu nedenle yeni bir map yaratırken dağların içine işleyemediğimden takıldım kaldım. Bunun bir püfff noktası var ama işte bilen varsa yardım edebilirse sevinicem yoksa kafayı yiyecem. :) Saygılarımla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://www.ryandor.com/file/pafiledb.php?action=download&id=11 Dosyayı açabilmen için Acrobat Reader gereklidir.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Teşekkürler ama sayfayı acarken hata alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ok sayfada buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar