jarjar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sakın ola sanmayın yokluğumda düşen parçaların harflerime değmeden düşünüzden seyrettiğini uzaklardan bulutlar fırlatırım, kitabınızın sarı sayfalarına gecenin gözlerinize eğildiği vakit sızarım kulaklarınızdan zaman çabuk geçer rüyalarda dünyalar yetmez uçmaya varır üzüntüler sevinçler kayar buz sessizliğinde sakın ola durmayın parçalar ha düştü ha düşecek zaman parıldar, düştü sarı yapraklar göğsünüze güneş selamladı mı, tamamdır örtün perdeleri sakın ola korkmayın bir gün bir an gelirde, yaşlanmaktan beklentinizde çünkü az önce kulağınıza bıraktığım sizin çabalamışlığınızdı, ve de aslında bir tutamıyla sunduğum tebessümüydü okuduklarınızın. iyi uykular, tatlı rüyalar. -09-
kaborah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bravo bravo... bu bir eser... harbiden bravo
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Beğenemedim. Resmen zorlanarak yazılmış gibi ki benzetmelerin bir kaçı bitirdi beni.
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hangi benzetmeleri niye beğenmediğini belirtirsen üzerlerinde düşünme şansım olur. Saygılar
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Çok güzel bir uğurlama olmuş. Tebrik ediyorum.
Öne çıkan mesajlar