Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 arkadaşlar biliyorum böyle topiclerle çok karşılaşıyorsunuz ve gerçekten sıktı.. 2 gündür yukarıdaki bölümlerin hepsine ve oradan da gidebileceğim linklerin hepsine baktım, ondan sonra IRC'ye baktım orada da yok ve bulamadım, en son forumda arama yaptım yine çıkmadı.. eğer bir şeye bakmayı unuttuysam herkesten özür dilerim.. ihtiyacım olan şey sphere'in en son revision versiyonun tam hali -yani sadece konsol değil tamamen sphere klasorü lazım 55i gibi - eğer tam hali yoksa nasıl tam haline getirebileceğimi anlatırsanız sevinirim.. teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Burayada Bir Bak[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 1.0 linkleri çalışıyor ama 55r linkleri kırık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Burayada Bak[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 işte ordan çektiğimde sadece konsol var nasıl ayarlayacağım ki scriptlerini falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bilmiyorum 55i'ye alıştıysan devam et derim , yeni bir dil öğrenmek gibi birşey emülatör değiştirmek.[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights) ANET Exile Staff - Netbul Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 revisionla 55i arasında dil farkı yokki sadece eklenen yeni bir kaç kod var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sphereshards.com'da olması lazım..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 baktım yok oradada (tam sürümü yok) :( arkadaşlar lütfen yardım edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar