Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Global Agenda - MMOFPS

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

valla başladım lvl 15 oldum aiondaki guild ile geçtik güzel bence adamın arkasından çıkıp backstap falan vuruyorum sağımdan solumdan lazerler geçerken battalgazi hesabı en onde kapısıyorum :D
videolarda gozuktugu gibi değil oyunda o kadar karanbol yok daha oturaklı hersey hemde takım kurdunmu ventten deli oluyor.. karanbol vardır kımın ne yaptıgını anlamam deyıpde baslamamazlık yapmayın bıldınız gıbı degıl :d
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

valla başladım lvl 15 oldum aiondaki guild ile geçtik güzel bence adamın arkasından çıkıp backstap falan vuruyorum sağımdan solumdan lazerler geçerken battalgazi hesabı en onde kapısıyorum :D
videolarda gozuktugu gibi değil oyunda o kadar karanbol yok daha oturaklı hersey hemde takım kurdunmu ventten deli oluyor.. karanbol vardır kımın ne yaptıgını anlamam deyıpde baslamamazlık yapmayın bıldınız gıbı degıl :d

Yukarıdaki postu okuduktan sonra aklı salim herhangi bir insanın bu oyuna başlayacağını düşünmüyorum.

KARANBOL.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapacak bişi bulamadım bişiler yazayımda bir faydam olsun.

Oyun şu an beta bu yüzden bu dediklerimi değiştirebilirler.

5 adet pve ve 5 adet pvp haritası var ayrıca benim gordugum 2 adetde ava(agency savaşı) haritasi var.

PvP Haritaları

15dk sürüyor.

Control:
3 adet kontrol noktası var amacımız buraları tutmak bir noktayı alınca saniye başı o noktadan belirli bir puan geliyor 800 puanı yapan taraf kazanıyor

Payload:
Harita üzerinde tren yolu misali harıtayı dolaşan bir yol var taraflar saldırı ve savunan taraf olmak üzere 2ye ayrılıyor saldıran taraf bu hattın üzerinde bulunan küreye benzeyen makinayı raydan ilerletmeye çalışıyor kürenin yanında durduğun sürece hem bireysel puan kazanıyorsun hemde ilerlemesini sağlıyorsun ray üzerinde bulunan 3 noktaya küreyi ulaştırabilirsen saldıran taraf kazanıyor noktaların hepsini geçemez isen savunan taraf kazanıyor.

Demolition:
Burdaki her iki tarafında baseinde robot var oyunculardan biri bu robotun içine biniyor ve karşı tarafın baseine bu robotu götürmeye çalışıyor 3 kere robotu götüren takım mapi kazanıyor.

Breach:
Control haritasından tek farkı noktaların çevresinin çok açık olması bu da ne demek oluyor her an her yerden bişiler geliyor tam karanbol

Scramble:
Tek bir noktayı almaya çalışıyoruz noktayı elinde en uzun süre tutabilen takim kazanıyor.(tutuğun sürece puan geliyor amaç gene puanı tavana dayamak)

PvE Haritaları:

15dk Sürüyor.

Toplam 4 kişi ile oynanıyor

Low-Medium-High-Maximum Security:

Basede başlıyoruz ilerliyoruz en sonunda bossu kesip haritayı bitiriyoruz boss ile base arasındaki bir noktada checkpoint var öldüğümüzde burdan başlayabiliyoruz base de iken silahlarımızı oyunun ortasında bile olsak değiştirebiliyoruz. Zorluk derecesine göre karşına çıkan andreoidlerin canları ve vuruş gücü artıyor. Gene zorluk derecesine göre assasinler deişik robotlar, scanerlar falan geliyor assasinler görünmez olup bir anda arkandan çıkıp seni stun ediyorlar diktiğin turretmiş vs bomba atıp kaçıyorlar robotlar sana menzilleniyor ve seni ölene kadar bırakmıyor scanerlara yakalanırsan oyun kabusa dönüşüyor harıtanın zorluk derecesine göre x tane assasin ve android geliyor

Dobule Agent:

Toplam 6 oyuncu ile oynanıyor

Bu oyuncuların 4 tanesi saldıran 2 tanesi savunan taraf. Saldıran tarafın amacı yukardaki haritada olduğu gibi bossu kesip haritayı bitirmek savunan taraf ise npc tarafında bu sefer bu yüzden saldıran tarafın işi epey bir zor yani boss roomda boss ile kapışırken birde oyuncularla kapışmak ne kadar zor oluyor düşünün. Fakat kazanıldığı taktirde normalin 2 3 misli para ve exp geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...