asymmetry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 planetside vardi sony nin o tam fps ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oyun cok kotu. bence hic baslamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ahahah sam haklı çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Baggio said: Tabula Rasa vardı benzer, pek beğenmemiştim ama bu daha iyi gibi. Bunu yazmaya girmiştim ama yazmışım, eski topakmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 valla başladım lvl 15 oldum aiondaki guild ile geçtik güzel bence adamın arkasından çıkıp backstap falan vuruyorum sağımdan solumdan lazerler geçerken battalgazi hesabı en onde kapısıyorum :D videolarda gozuktugu gibi değil oyunda o kadar karanbol yok daha oturaklı hersey hemde takım kurdunmu ventten deli oluyor.. karanbol vardır kımın ne yaptıgını anlamam deyıpde baslamamazlık yapmayın bıldınız gıbı degıl :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Wolas said: valla başladım lvl 15 oldum aiondaki guild ile geçtik güzel bence adamın arkasından çıkıp backstap falan vuruyorum sağımdan solumdan lazerler geçerken battalgazi hesabı en onde kapısıyorum :D videolarda gozuktugu gibi değil oyunda o kadar karanbol yok daha oturaklı hersey hemde takım kurdunmu ventten deli oluyor.. karanbol vardır kımın ne yaptıgını anlamam deyıpde baslamamazlık yapmayın bıldınız gıbı degıl :d Yukarıdaki postu okuduktan sonra aklı salim herhangi bir insanın bu oyuna başlayacağını düşünmüyorum. KARANBOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hahaha MMOFFS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 O kadar da kötü durmuyo be... Unreal motoru da fena olmuyo MMO larda. GuildWars gayet akışkan ve zevkliydi gameplay olarak, bu da kötü durmuyo videolardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Yapacak bişi bulamadım bişiler yazayımda bir faydam olsun. Oyun şu an beta bu yüzden bu dediklerimi değiştirebilirler. 5 adet pve ve 5 adet pvp haritası var ayrıca benim gordugum 2 adetde ava(agency savaşı) haritasi var. PvP Haritaları 15dk sürüyor. Control: 3 adet kontrol noktası var amacımız buraları tutmak bir noktayı alınca saniye başı o noktadan belirli bir puan geliyor 800 puanı yapan taraf kazanıyor Payload: Harita üzerinde tren yolu misali harıtayı dolaşan bir yol var taraflar saldırı ve savunan taraf olmak üzere 2ye ayrılıyor saldıran taraf bu hattın üzerinde bulunan küreye benzeyen makinayı raydan ilerletmeye çalışıyor kürenin yanında durduğun sürece hem bireysel puan kazanıyorsun hemde ilerlemesini sağlıyorsun ray üzerinde bulunan 3 noktaya küreyi ulaştırabilirsen saldıran taraf kazanıyor noktaların hepsini geçemez isen savunan taraf kazanıyor. Demolition: Burdaki her iki tarafında baseinde robot var oyunculardan biri bu robotun içine biniyor ve karşı tarafın baseine bu robotu götürmeye çalışıyor 3 kere robotu götüren takım mapi kazanıyor. Breach: Control haritasından tek farkı noktaların çevresinin çok açık olması bu da ne demek oluyor her an her yerden bişiler geliyor tam karanbol Scramble: Tek bir noktayı almaya çalışıyoruz noktayı elinde en uzun süre tutabilen takim kazanıyor.(tutuğun sürece puan geliyor amaç gene puanı tavana dayamak) PvE Haritaları: 15dk Sürüyor. Toplam 4 kişi ile oynanıyor Low-Medium-High-Maximum Security: Basede başlıyoruz ilerliyoruz en sonunda bossu kesip haritayı bitiriyoruz boss ile base arasındaki bir noktada checkpoint var öldüğümüzde burdan başlayabiliyoruz base de iken silahlarımızı oyunun ortasında bile olsak değiştirebiliyoruz. Zorluk derecesine göre karşına çıkan andreoidlerin canları ve vuruş gücü artıyor. Gene zorluk derecesine göre assasinler deişik robotlar, scanerlar falan geliyor assasinler görünmez olup bir anda arkandan çıkıp seni stun ediyorlar diktiğin turretmiş vs bomba atıp kaçıyorlar robotlar sana menzilleniyor ve seni ölene kadar bırakmıyor scanerlara yakalanırsan oyun kabusa dönüşüyor harıtanın zorluk derecesine göre x tane assasin ve android geliyor Dobule Agent: Toplam 6 oyuncu ile oynanıyor Bu oyuncuların 4 tanesi saldıran 2 tanesi savunan taraf. Saldıran tarafın amacı yukardaki haritada olduğu gibi bossu kesip haritayı bitirmek savunan taraf ise npc tarafında bu sefer bu yüzden saldıran tarafın işi epey bir zor yani boss roomda boss ile kapışırken birde oyuncularla kapışmak ne kadar zor oluyor düşünün. Fakat kazanıldığı taktirde normalin 2 3 misli para ve exp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 orda takilman gereken karaMbol olmasi gerektigiydi saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 üf güzel bi mmofps yapsalar.. tüm dünyayı öldürsem. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 release olmuş deneyen yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 betada oynadım da, live oldu kaldı elimde oyun öyle parasını ödediğimle, neyse yeni oyunlara destek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Alexi_Septimus said: Yukarıdaki postu okuduktan sonra aklı salim herhangi bir insanın bu oyuna başlayacağını düşünmüyorum. KARANBOL. aha bu http://graphjam.com/2010/02/01/funny-graphs-typo-online/ dilbilgisi polisi misiniz nesiniz aq, herşey bitti onlar kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Koyma bir kerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Penthesilea said: Ya ben ileride cok zengin olursam 2. dunya savasi mmo'su yapicam anasini satiim. bunu yaparsan sana veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ww2 mmo sunun questlerini ve raidlerini düşünemiyorum asjkldasjkldasjlkd SON BOSS HITLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Düşünmüşsün işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Masticore said: release olmuş deneyen yokmu ? ooynuyorum betanın başından beri gelecegı olan bı oyun degıl emme zaman oldurmek ıcın guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 GoonAgenda>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yokmudur yaw oynayan veyahut agency kurmuş olan bises verin yaw aloo sesim geliyomu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 su anda oynayan arkadaslar varsa bir ses etsin sevabina :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 cengizhan66 said: zaten yapildi oldukcada iyi dur linkte vereyim bi trial oyna :) http://www.battlegroundeurope.com/ physx ve tess. efektleri aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yeni patch geliyor yakında 1.3 desert open area açılacak ve burada serbest solo yada 10 kişilik görevler yapılabilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Oyun Steam'de %25 indirimde. Dayanamayıp kaptım. Eğlenceli gözüküyor şimdilik. Bu arada oyunun bazı MMO forumlarında yorumunu okudum da sakın MetaCritic skoruna aldanmayın. Dediklerine göre ilk başlardaki birkaç bug, aksaklık yüzünden ilk notlar kötü gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar