Berk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Efenim, Beni cazın bu güzide dalı konusunda tarihçedir, en bilinmesi gereken sanatçılardır, diğer googieler gibi konularda 2-3 içinde sıkı bir bir altyapı oluşturmak üzere eğitebilecek üstadlar aranmaktadır. icq: 51082524 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ornette Coleman'ın Free Jazz'ı mı bu? İsim olarak yani janrı olarak çok bi bilgim yok ama, bu sun-ra tadında bişilerse az bi bilgim var diyebilirim.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hmm. Pat metheny de bu türün içinde sayılabilir heralde. Temel olarak solocunun kafasına göre takılması diğerlerinin de ona uyum sağlamasını içeriyomuş bu janrı. Emprovize cazdan farkı bir solocu olması ve daha modern olması olsa gerek.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hmm gene lolarak genre üsütne bana sıkı eğitim vericek birileri lazım, geçe nseneki ornett coleman konserini esma sultandaki konsere kurban edip gitmemiştim, horas daha çok bilgi lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 burda bulamıycan o zaman muhtemelen. ikimizden başka caz dinleyen yok bildiim kadarıyla pek...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 dinliyorum ama benim yaşım daha küçük :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Nası yok jazz dinleyen cık cık. Uzun süredir de dinliyorum/çalıyorum sayılır. Ama bu tür ayrımına hala karşıyım. Berk'le de konuştuğumuz gibi, zaten karışık bi türü iyice bölmenin manası yok.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 gimli güzel söylüyosun da o kadar çok şeyi kapsıyo ki gerekiyo işte. zevkten diil. kronos quartet-miles davis-spyra gyra-shakatak-sun ra-terje rypdal-keith jarret arasında dağlar kadar fark var mesela.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 horace ezmiş bizi adeta[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Jazz dinleyen yok, peki tamam oldu hehe[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 pek. burda sihirli kelime. bi de jazz müziği tercih eden çok fazla kimse yok diye biliyorum hakkaten. bikaç tane dinlemek ayrı bişi. kimseye bişi dediim yok yanlış anlaşılmasın. maksat ezmek de diil.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ben bol bol dinlerim, chick korea olsun, pet metheny olsun, keith jarreth olsun. Dinlerim yani. :) hemen her türünü hem de(resmen babam sağolsun çok sever jazz ı bana da sevdirdi :))[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 solonor çıkar kaadı yazılı yoklama yapıcam Fre jazz in ustadları bunların getiridği yenilikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Mayıs 2004 22:03 tarihinde demiş ki: kronos quartet-miles davis-spyra gyra-shakatak-sun ra-terje rypdal-keith jarret arasında dağlar kadar fark var mesela. yine ne dedi anlamadım ben, yok mu translator fln(miles davis'i biliyorum bi tek.. of çok ezildim günün birinde bende horace gibi olurum insalla..tütütü)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 aynı genre da sayılan ornette coleman ve sun ra bile birbirlerinden o kadar farklı ki diğerlerinini siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya ben gençliimde dinlerdim miles davis i diicem ama ztn çok yaşlı diilim şu an bilmiorum jazz sayarmısınız ama Dinah Washington dinliorum. Not:daa Dinah Washington'ı bilen duymadım çok yanlız hissediorum kendimi biri biliorum desin pls. örnek şarkı: It's Magic[signature][hline]first there was light then came the night cruel nothingness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 paticiğin kültür seviyesi 9 sene önce daha mı yüksekmiş yoksa http://www.youtube.com/watch?v=nt9yS1RaI-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar