Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Jazz

Berk

Öne çıkan mesajlar

Hmm. Pat metheny de bu türün içinde sayılabilir heralde. Temel olarak solocunun kafasına göre takılması diğerlerinin de ona uyum sağlamasını içeriyomuş bu janrı. Emprovize cazdan farkı bir solocu olması ve daha modern olması olsa gerek.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

Nası yok jazz dinleyen cık cık. Uzun süredir de dinliyorum/çalıyorum sayılır. Ama bu tür ayrımına hala karşıyım. Berk'le de konuştuğumuz gibi, zaten karışık bi türü iyice bölmenin manası yok.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 13 Mayıs 2004 22:03 tarihinde demiş ki:

kronos quartet-miles davis-spyra gyra-shakatak-sun ra-terje rypdal-keith jarret
arasında dağlar kadar fark var mesela.

yine ne dedi anlamadım ben, yok mu translator fln(miles davis'i biliyorum bi tek.. of çok ezildim günün birinde bende horace gibi olurum insalla..tütütü)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben gençliimde dinlerdim miles davis i diicem ama ztn çok yaşlı diilim
şu an bilmiorum jazz sayarmısınız ama Dinah Washington dinliorum.
Not:daa Dinah Washington'ı bilen duymadım çok yanlız hissediorum kendimi biri biliorum desin pls. örnek şarkı: It's Magic[signature][hline]first there was light
then came the night
cruel nothingness...
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...