ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Selamlar, Günümüz ve geleceğe yönelik, girişimci ruhuna sahip, başlattıkları projelerin değerini arttıran insanlar arıyorum. Bu herhangi bir sektör olabilir, mesela bilişim sektöründe x sitesini kurup 5 milyon dolara satan, yeni yollar açan birisi de olabilir; müzik dalında da olabilir. Türk olacak bu isimler, ve geleceğe yönelik olursa iyi olur. Biletix mantıklı bir örnek olmayabilir mesela. Müzik dalında Portecho grubu geldi benim aklıma, elektronik müziğin önünü türkiye'de açtıkları için. Başka aklınıza gelirse ekleyin lütfen, sadece isim koysanız bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ceza var mesela ceza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 crytek üçlüsü olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eski calistigim isyeri geliyo aklima. 20-21 yasinda ankara gibi bi yerde, henuz ogrenciyken yazilim sirketi acip kisa surede avrupa birligi bilmemnesine bile custom video konferans ve uzaktan egitim gibi alanlarda yazilim saglar duruma geldiler. amerikadaki bi kac sirketle bi kac ortak proje yuruttukten sonra sirketi silikon vadisine tasidilar (tam ayrintisini bilemiyorum, orda baska bi sirketle birlesmis falan da olabilirler). gelecekleri parlak yani :) ilgilenirsen bi sekilde gorusturmeye calisayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yemeksepeti, gittigidiyor ve benzeri sitelre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Turkiye'de 5 milyon dolara satilan site yok henuz. Maksimum u 1 milyon dolar su an. Tek basina satilan olarakda yine 600-700 civarlarinda.. Ama basari hikayesi istiyorsan venture capital sirketlerinden yatirim alanlari yapabilirsin.. Mesela http://www.techcrunch40.com/2007/presenter.php?presenter=11 http://grou.ps http://www.soundklan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tenk yu up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 mahşer-i cümbüş doğaçlama tiyatroyu televizyona taşıyıp başarılı oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Sysnopsis entertainment mı ne onun başı/ortağı türkiyeye cep telefonu ile oylama sistemini getirmişler ilk bbg ve popstarlara onlar danışmanlık yapmışlar. Şimdi de Uefa kupası finalini organize ediyorlar Şükrüsaraçoğlundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar