ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 :) güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hı, el altından, gizlice, chinese farmer ayağına gold satma işine girerlerse onu bilemem. hatta yapıyolardır belkide=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 blizzard direk yapmazda kara gold aklayan bazı şerefsiz gmler illaki vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 blizzard charları alıp madencilik kasıyo siz daha inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: blizzard charları alıp madencilik kasıyo siz daha inanmayın sanmam onu.. ama adam kendisinin bu acount a girip bu işleri yaptığını kanıtlamıştır. ip,ülke, online olduğu saatler , hardware ' den o yüzden gazı verip banlatmıştır seni.. benim bir mage kapanmıştı hack nedeni ile cd key yoktu hiç bişi yoktu.. blizzard'a 2 senede 20 den fazla mail atmıştım. Sonunda açmışlardı ben bile şaşırmıştım.. Ama cidden periyodik her ay aynı mail i yollar dururdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar