Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Süper ya :) Hemen açıklama gelmiş tabi: Bornakk said: Recently, there was a temporary error with our forum advertisements that caused a gold-selling ad to be displayed. At this time, we have resolved this error. Our stance, which is fully explained in the statement below, remains firmly against the buying or selling of gold, and we may take action against accounts that are involved in these activities.http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/antigold.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Abi süpermiş ya ahahaha. Hani derler ya en büyük uyuşturucu silah taciri devletlerdir diye, en büyük gold taciri de blizzardmış asdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hahaha yarıldım. Adi blizz süper para kazanıyor.Hala aptal forumalarına google reklamı felan mı alıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 haXXor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yalnız 1000 altın 3 dolara iyi gibi geldi bana. Hangi şirket acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Iscamyou Investment Ltd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ben zaten biliyordum gold endüstrisinin altında Blizzardın olduğunu. Bu arada 3$/1000gold muhteşem bir rakam ama hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Iyi fiyat vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 As low as diyor orda farkındaysanız. En absürd low-pop serverdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İstediği server olsun 3$ a al 10k gold, yap bir tane DK migrate et=PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Dk açmak için level 55 sınırı kalktımı ki açılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Tek level 55 tüm accounta yetiyor. Her serverda açabilir oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ya adamın lvl 55 karakteri yoksa?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 FreEmoon said: Tek level 55 tüm accounta yetiyor. Her serverda açabilir oluyorsun. Disabled bu şu anda birçok realmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İyice maymuna döndü o konuda yani. Hiç DK açmayı denemediğim için diğer serverlarda, genel olarak yeni serverlar hariç heryerde açmışlardır diye ummuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ben bu gold satım olayında blizzardın oldugunu tahmin ediyodum. Bi keresinde kendi charımı sıkılınca gold farmerlara vermiştim. Günlük 12 euro ya mı ne kiralamıştım.. charın şifresini değiştirmemişlerdi. 7/24 online mining kasıyolardı. Instance larda 3 günde 5k gold yaptılar bende hemen şifreyi değiştirdim nolucakki lan diyip çat ertesi gün char permanent ban yedi o gün bugün gıcıgım blizzarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 blizz senin charını kiralayıp professionından yararlanıp para kasıcak di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: Ben bu gold satım olayında blizzardın oldugunu tahmin ediyodum. Bi keresinde kendi charımı sıkılınca gold farmerlara vermiştim. Günlük 12 euro ya mı ne kiralamıştım.. charın şifresini değiştirmemişlerdi. 7/24 online mining kasıyolardı. Instance larda 3 günde 5k gold yaptılar bende hemen şifreyi değiştirdim nolucakki lan diyip çat ertesi gün char permanent ban yedi o gün bugün gıcıgım blizzarda... toggie said: blizz senin charını kiralayıp professionından yararlanıp para kasıcak di mi? :) Hahahahahahahaha yarıldım m.q!! @OogahBoogah süpersin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Epic fail :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Adam çözdü gold işini, siz daha dalga geçin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yok canım onu demek istememiştir blizzard mış benim kiraladıgım aslında blizzard benim charımla mining kasıomuş dememiştir dimi demiş midir? yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Blizzard niye kassin gold yahu. Acc sifresi degisince, cinliler gicigina ispiyonlamis blizze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bilmem ki blizzard acount management a 1000 gold 5 Euro diye eklese en çok parayı oradan kazanır.. ve bunuda elinde tutmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 AHAHHAAAAHAHA öehöehaöhöaöhaeöhahah ölcem gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Var mı hala öyle site kiralayan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar