Snefru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Selamlar laptop un ekranının sağ altında sürekli yoğun bir ısınma ardından o bölgede bir kararma meydana geliyor.SpeedFan programı ile baktığımda en fazla ekran kartının ısındığını görüyorum ve bence ekran kartının fan ı bozuk.Ara sıra ekranda titriyor.Garantiye göndersem 1 aya zor gelir.Sizce ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sogutucu tepsi al altina, baya farkediyor. benim laptopda wow oynayabilmemi sagladi isi sorunu olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İşin komiği wow oynarken hiç böyle bir problem yoktu wowu bıraktıktan sonra başladı bu problem.Oyun oynamayacağım içinde tepsiye filan gerek yok diye düşünüyorum.Garantiye yollasam mı yoksa tamir mi ettirsem sizce çok önemli birşey mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 fanlarda cok toz birikmiş olabilir, laptop sogutucuları var makul fiyatlarda onlardan alabilirsin. Altına giriyor laptopun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 DiadanLocke said: sogutucu tepsi al altina, baya farkediyor. benim laptopda wow oynayabilmemi sagladi isi sorunu olmadan. Kesinlikle. Çokta iyi birşey almana gerek yok. Şöyle 50-60 YTL lik birşey dahi seni götürür. Gayet plastik ve kıytırık bir taneyle (20 dolara almıştım)2-3 ay Warhammer oynadım baya. Çokta faydasını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar