Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DualShock3 şarj problemi

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

PS3 alalı 15 gün oluyor; daha yeni anlayacağınız. Bu günden itibaren bi'problem ile karşı karşıyayım. DS3'ü şarj etmek istediğimde 20 Dakikada full gözüküyor, haliyle şarj ömrü çok minimumda kalıyor. Full gösterdiğinde çıkartıp takıyorum tekrar sıfırdan şarj ediyor. Allak bullak bir durum zırt pırt çıkarıp takarak mı şarj edicem anlamadım gitti. Normal şarj etme ( full konum ) süresi sizde ne kadar ve full durumdan sıfıra standart oyun süreci boyunca ne kadar zamanda düşüyor?! Ek olarak başına gele var mı bu tip birşey?.. Yemekteyiz Hasan Bey gibi arz ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ya PS tuşuna bastığımda eşleşme gerçekleşmiyormuş, ben sanıyorum şarjı bitmiş. Bende diyorum ki eşleşmiyor; her seferinde usb kablo gerekiyor o şekilde eşleştiriyorsun kabloyu çıkarıp oynuyorsun. Her seferinde oluyor, unutuyor aletler birbirini...
Sosyal ağlarda paylaş

Yep! Bende bunu diyorum işte. Başta şarj olayı sanmıştım ama kurcalaya kurcalaya problemi buldum; sanırım başına gelmedi kimsenin bu. Anlamadım abi her açtığımda tanıtmak zorunda kalıyorum, farklı bir joystick getirmiş gibi. Umarım DS3'te vardır problem çünkü PS3'te ise uğraş dur sonra.. Ne düşünüyorsunuz abi konu hakkında, yaşayan oldumu bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...