_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bence değişik taktik izleyip kızı döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Buda başka bi Tugay http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/167.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helcaraxe said: cado said: tugay yazdım bu çıktı sende Myles mayli herneyse adi Cyrus yazmışsın , kız güzel olsa bari xD nie len :( yok lan tugay yazdım da çıktı :D edit :ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: teldeyim şuan kemal le yuhasassdlkfjasşdflkajdşlwerösdmf :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yalnız gülmek isteyen başka bi pati de aramış olabilir o numarayı, işletiyodur felan eheh:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çocuk üzlümüş lan ilk aşk gibi bişi yaşıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Arkadaşlar biri son durum resimlerini atabilir mi ? Tam kemal kim tugay kim ? Ve güncel haberler neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 selam kavga ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi özelden çağrı yapıo insanlar asduha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helcaraxe said: Buda başka bi Tugay http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/167.JPG işte bunu buldum diğer tugay dışında D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 of geberdim gülmekten ahahaahaaha radyo programı gibi oldu topic yatıcaktım yatamıorm sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 :D:D ben yatıyom pil bitti iyi geceler dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahah vermicektin böyle bi topicte telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 şu topic'inden sonra, yolda görsem kafa atarım sana. sevgilisi olan kıza yazmak nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi hayır kız da da sorun var madem biliosun çocuk başka kıza da yavşıyo ne diye kemalist i üzüyosun demi bu kim bide 0554 436 34 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahahah film izler gibi izliyorum çok zevkli topik oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 özelden arayanların hepsinin ayrı bi derdi var.. utanıyolar arayıp konuşmaya :D asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helcaraxe said: Helcaraxe said: Buda başka bi Tugay http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/167.JPG işte bunu buldum diğer tugay dışında D: bu adamda uzun havası var sadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bide bu kız lavuk tugay'ın diğer kızla kendisini aldattığını biliyo haberleri var diyosun. bunu bilip de hala o lavukla çıkan kızdan ne hayır bekliyosun ki zaten. dayak yemeye değmez boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 örükleri lule lule lule lule gerdanı benzerdi güle beyaz güle örükleri lule lule lule lule gerdanı benzerdi güle beyaz güle buluşurduk arzu ile istek ile liseli vardı ya ah o liseli liseli vardı ya ah o liseli kısacık etekli dar elbiseli liseli vardı ya ah o liseli lisenin en şirin o en güzeli kirpikleri ,kaşı kara ,gözü kara gerdanı benzerdi kara ,beyaz kara buluşurduk arasıra arasıra liseli vardı ya ah o liseli liseli vardı ya ah o liseli kısacık etekli dar elbiseli liseli vardı ya ah o liseli lisenin en şirin o en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arayın tüm dertleriniz çözücem bu arada kemalisti aramak isterseniz numarasını verebilirim ha bide bu numaranın sahibi ni nasıl buluyoduk soyad dan kemal e ulaşabiliriz resim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arkasında ungabunga var olm, ne dayağı sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahahahaha bittim ya yeter artık kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 uyku muyku kalmadi orlandonun macini izleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 roket adam said: arkasında ungabunga var olm, ne dayağı sdlkfj dokunamazlar kemalime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar