Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tamamda ummadık işler böle adamlardan çıkar , bende 2 kızı da idare ediyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Voys said: vay sabi sübyanlar ya lise'nin ofişıl websitesinden 15 yaşında kızlara alıcı gözüyle bakıosunuz. YUH senin gibi paticik albüm'e kız arkdaşlarımızın resmini koymuyoruz eski manitalarım hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 nyse benden bu gecelik bukadar :D yarın sabah uyandığmda ilk iş bu topiğe bakmak olucak :D gut nayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eisenheim said: kavga edicekseniz bunun için edin bu ne birader 1. kız bunu 10a katlar resimlerin alayı dalgasına ciddiye almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: Voys said: vay sabi sübyanlar ya lise'nin ofişıl websitesinden 15 yaşında kızlara alıcı gözüyle bakıosunuz. YUH senin gibi paticik albüm'e kız arkdaşlarımızın resmini koymuyoruz eski manitalarım hesabı. eski manitam yazan bi tane resmi bul, bi tane mesajımı bul ne istersen yapıcam. ha bulamazsanda şunu yaparsın demıyorum bıle, o utanç yeter sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bu topic rüyalara girer, güzel eğlence için herkese teşekkürler kemalist senin derdine derman diliyorum umarım istediini alırsın, sen bizi mutlu ettin ALlah ta seni mutlu etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Büte calısıyodum yapmayın abi sunları final büt zamanı of. Yalnız ip check istiyorum fake diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Voys said: OogahBoogah said: Voys said: vay sabi sübyanlar ya lise'nin ofişıl websitesinden 15 yaşında kızlara alıcı gözüyle bakıosunuz. YUH senin gibi paticik albüm'e kız arkdaşlarımızın resmini koymuyoruz eski manitalarım hesabı. eski manitam yazan bi tane resmi bul, bi tane mesajımı bul ne istersen yapıcam. ha bulamazsanda şunu yaparsın demıyorum bıle, o utanç yeter sana tamam meriç kızma orda bi çok insan resimlere bakıyo sadece ondan öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 edit: JsH ye eyvallah kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 her türlü hissiyat mevcut topicde vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Abi yatalım artık lan. Geç oldu hadi ya :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 olm ben 19 yasındayım 15 yas benim için sabi sübyan mı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Gkgokhan said: Abi yatalım artık lan. Geç oldu hadi ya :D :D :D :D hadi yatıyoruz iyi geceler yarın dory ve dynun için zor bi gün olucak asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Postum olsun istedim. Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eğlencenizi bozmak gibi olmasın ben de yatıyorum artık iyi geceler pati ahalisi bunların acısını çıkarıcam sizden inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 zor bunu acısını çıkarmak her gün rastlanmıyo böyle konulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemal dur yatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 usenmedim 16 sayfayi okudum. Isin ozeti yeni okuyan arkadaslar icinde soyluyorum bu kemal arkadas erkek arkadasi olan bir kiza yaziyor(lisende olsam ne doverdim ben seni ama olsun uni de senin neslin devam ediyor) neyse kizda her ilgi goren kiz gibi buna umut veriyor. Eger arada post kacirdiysam bilemiyorum ama hafif lise ülkücülüğü de var sende(resimden dolayi diyorum) ki aman diyim senin gibi gencler iice komik oluyor. Neyse bak guzel kardesim o adam lavuk olabilir bilmiyorum ama sen saglam lavuksun ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yorumları okumadan başlıga göre yazıcam kafasını gözünü dagıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: tamam meriç kızma orda bi çok insan resimlere bakıyo sadece ondan öyle dedim kız resımlerıyle ben sana neden hava atayım canım benim? yolda görsem selam vermem ben sana. sakin ol bi, otur bi düşün yazı yazmadan önce. Hani görüosun trollcüleri, görüosun eğlenen geyik yapabilen insanları özeniosunda bu seninki apayrı bi durum olmuş. paticik albümde, her resım koyduğumda bi kız gelip başka resim koyuyor resmim kaynıyor diye günlerce haftalarca geyik yaptık eğlendik güldük. Sen daha paticik'den bi haberdin o zamanlar büyük ihtimalle. Şimdi yeni bi resim koydum, ardından kız resmi gelince arşivimi açıp kızlı resimleri koydum pogodiye karşı saldırı diye de yazdım. Orada 10-15 hatta 20 kişi güldük eğlendik. amaaa... Gece 3 de, ogabugaguga çıkıyor. ONLAR SENIN KIZ ARKADŞAN DIILKI NIE KOYUYOSUN, ESKİ MANİTAM DİYİP NEDEN ONUNE GELENIN RESMINI KOYUYORSUN, YOK SANA KIMSE BAKMAZ HERKES KIZLARA BAKIYOR. Bunlar benım facebook'umdada olan resimler. 600 kişi görüyor orada. Bu yanımdaki insanlarda tag'li ve herkesin gördüğünü biliyor. Çıplak resimlerini koymuyorum kimsenin. Ama öyle bi moda gelmişsinki ergenliğin son safhalarında mısın nesin anlamadım gece gece kıyafetsiz falan görecek kafalara eriştin sanırım? üniversite'ye gidiyorum diyip 13-14 yaşındaki liseli kızların fotoğraflarını açıp OHA ÇOK GUZELMIŞ diyen bi adamsın. Sen mi bana ahlak dersi vereceksin? Annen baban uyumuşken hormonsal ihtiyaçlarını falan karşılada beynine oksijen gitsin tekrar. Sonra tekrar aç oku albümüde mesajlarınıda, herkesin güldüğü eğlendiği geyik yaptığı muhabbetlerde nelere odaklandığını fark edersin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 beyler kemale yuklensek ama ben bunun icin okumadim 17 sayfa yapmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu ne abi 17 sayfa 2 saatte. yorumları okumadım. dal çocuğa, ezdirme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Masquerade said: bu ne abi 17 sayfa 2 saatte. yorumları okumadım. dal çocuğa, ezdirme kendini. nasi dal ya ne olursa olsun abicim bu kizin bir erkek arki var mi var ne lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Voys said: Hani görüosun trollcüleri, görüosun eğlenen geyik yapabilen insanları özeniosunda bu seninki apayrı bi durum olmuş. ahah diyorum sadece bide ben sana bu yazı dizisini cevabını vermiştim 1 sayfa önce paticik albüm e sadece resimlere bakam için giren bi kitle olduğunu selam bende onlardan biriyim son olarak yolda görünce selam ver bana nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 round 3 fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar