Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavga meselesi

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

OogahBoogah said:
Voys said:
vay sabi sübyanlar ya lise'nin ofişıl websitesinden 15 yaşında kızlara alıcı gözüyle bakıosunuz. YUH

senin gibi paticik albüm'e kız arkdaşlarımızın resmini koymuyoruz eski manitalarım hesabı.

eski manitam yazan bi tane resmi bul, bi tane mesajımı bul ne istersen yapıcam. ha bulamazsanda şunu yaparsın demıyorum bıle, o utanç yeter sana
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
OogahBoogah said:
Voys said:
vay sabi sübyanlar ya lise'nin ofişıl websitesinden 15 yaşında kızlara alıcı gözüyle bakıosunuz. YUH

senin gibi paticik albüm'e kız arkdaşlarımızın resmini koymuyoruz eski manitalarım hesabı.

eski manitam yazan bi tane resmi bul, bi tane mesajımı bul ne istersen yapıcam. ha bulamazsanda şunu yaparsın demıyorum bıle, o utanç yeter sana

tamam meriç kızma orda bi çok insan resimlere bakıyo sadece ondan öyle dedim
Sosyal ağlarda paylaş

usenmedim 16 sayfayi okudum. Isin ozeti yeni okuyan arkadaslar icinde soyluyorum bu kemal arkadas erkek arkadasi olan bir kiza yaziyor(lisende olsam ne doverdim ben seni ama olsun uni de senin neslin devam ediyor) neyse kizda her ilgi goren kiz gibi buna umut veriyor. Eger arada post kacirdiysam bilemiyorum ama hafif lise ülkücülüğü de var sende(resimden dolayi diyorum) ki aman diyim senin gibi gencler iice komik oluyor. Neyse bak guzel kardesim o adam lavuk olabilir bilmiyorum ama sen saglam lavuksun ondan eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:

tamam meriç kızma orda bi çok insan resimlere bakıyo sadece ondan öyle dedim

kız resımlerıyle ben sana neden hava atayım canım benim? yolda görsem selam vermem ben sana. sakin ol bi, otur bi düşün yazı yazmadan önce. Hani görüosun trollcüleri, görüosun eğlenen geyik yapabilen insanları özeniosunda bu seninki apayrı bi durum olmuş.

paticik albümde, her resım koyduğumda bi kız gelip başka resim koyuyor resmim kaynıyor diye günlerce haftalarca geyik yaptık eğlendik güldük. Sen daha paticik'den bi haberdin o zamanlar büyük ihtimalle.

Şimdi yeni bi resim koydum, ardından kız resmi gelince arşivimi açıp kızlı resimleri koydum pogodiye karşı saldırı diye de yazdım. Orada 10-15 hatta 20 kişi güldük eğlendik.

amaaa...

Gece 3 de, ogabugaguga çıkıyor. ONLAR SENIN KIZ ARKADŞAN DIILKI NIE KOYUYOSUN, ESKİ MANİTAM DİYİP NEDEN ONUNE GELENIN RESMINI KOYUYORSUN, YOK SANA KIMSE BAKMAZ HERKES KIZLARA BAKIYOR.

Bunlar benım facebook'umdada olan resimler. 600 kişi görüyor orada. Bu yanımdaki insanlarda tag'li ve herkesin gördüğünü biliyor. Çıplak resimlerini koymuyorum kimsenin. Ama öyle bi moda gelmişsinki ergenliğin son safhalarında mısın nesin anlamadım gece gece kıyafetsiz falan görecek kafalara eriştin sanırım? üniversite'ye gidiyorum diyip 13-14 yaşındaki liseli kızların fotoğraflarını açıp OHA ÇOK GUZELMIŞ diyen bi adamsın. Sen mi bana ahlak dersi vereceksin?

Annen baban uyumuşken hormonsal ihtiyaçlarını falan karşılada beynine oksijen gitsin tekrar. Sonra tekrar aç oku albümüde mesajlarınıda, herkesin güldüğü eğlendiği geyik yaptığı muhabbetlerde nelere odaklandığını fark edersin belki
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
Hani görüosun trollcüleri, görüosun eğlenen geyik yapabilen insanları özeniosunda bu seninki apayrı bi durum olmuş.

ahah diyorum sadece

bide ben sana bu yazı dizisini cevabını vermiştim 1 sayfa önce

paticik albüm e sadece resimlere bakam için giren bi kitle olduğunu

selam bende onlardan biriyim

son olarak yolda görünce selam ver bana nolur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...