Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bu oyunu malum yerlerden çekmeyin virüslü. Beni bu gece çok uğraştırdı.. Korsana hyr diyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ps3 de oynadim bayildim ! kontroller de cok rahat tavbi ps3 oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 görev tamamlandıktan sonra iniş de olsaydı tam süper olacakmış yov böyle F-22 oynadığım günler geldi negzel görevi tamamlar adam gibi iniş yapmaya çalışırdık basitinden de olsa inş olsaydı şöle uçak gemisine, hava üssüne fln tam süper olacaktı ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 çok çabuk bitti ya. neyse online oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 klavyeyle oynanmıyor bu adam gibi onu farkettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bitirdim ben de biraz önce, eğlenceli olmuş oyun ama ace combatı tercih ederim yine de kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hamachi den oynayan var mi ? host ediyoruz ama gozukmuyor. hamachi sonv ersiyondayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 draedan said: hamachi den oynayan var mi ? host ediyoruz ama gozukmuyor. hamachi sonv ersiyondayiz. http://www.garena.com dan programı indirip oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 draedan said: sonv ersiyondayiz. üstümdeki posttan bu yazıyı sony ericsson okudum yuh=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Demosunu oynadım zaten bir tutorial birde görev barındırıyor, ve 3 tande uçak var, f-16, harrier ve flanker deyu. Aynı görevi 3 kere oynadım her bitirişde bir de yeni uçak açıyor :). Harrier ile bomba bırakmak çok keyifli em keyif aldığm uçak oldu aynı zamanda harrier. Ama oyunu alıp oynarmıyım sanmıyorum demo zaten herşeyi özetliyor keşke demo olarak sürselermiş piyasaya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 draedan said: hamachi den oynayan var mi ? host ediyoruz ama gozukmuyor. hamachi sonv ersiyondayiz. ev arkadaşımla hamachiden oynadım ancak başka bir arkadaşla oynamayadık :( garena'yı denicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 1 hafta once falan bitirdim, oyun cok guzel cok zevkli. grafikler asmis ozellikle yer kaplamalari. ama cok kisa. ve malesef ace combat cok daha iyi bi oyun bunun yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ben oyunu cok ozensiz bulmuştum, ne biliyim yer hedeflerin havada duruyo, cok ciddi oran sorunları var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar