arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Available: 18 March 2009 This game will unlock in approximately 1 week, and 23 hours Steam'e de kafam girsin, onlar da belalarını bulsunlar. Preorder benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mirage said: Xenocide said: demo'nun tutorial'inde hata var deli etti beni, asistan modunu tanıtıyor işte bakıyorum hım iyi güzel, sonrada diyorki şimdi asistan kapalı olarak devam edicez ve açamayacaksın tutorial boyunca eyvallah dedim kapalı tamam ama kabul etmiyor. açınca devam etti, bütün o tutorial bölümünü asistan açıkken bitirmek işkence gibiydi beynim sulandı ya. İsimde bir tuhaflık var sanırım. Asistan açık = arkadan/kokpitten görünüm Asistan kapalı = dışardan hedefe göre değişen kamerayla görünüm Yani o tutorial'ı asistan kapalıyken bitirdin. Yalnış mıyım? aynen, o durumuda farkettim aslında asistan kapalı diyor ama dış kameradan düşmanı takip ediyor, dedim heralde yanlış duyuyorum asistan on diyordur off anlıyorumdur felan ama yok bi sakatlık var orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 çıkmadı mı bu ya? 17sinde çıkıyodu güya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 moriQ said: LAAAAAAN said: Ubisoft tarafından geliştirilen uçuş simülasyonu "Tom Clancy's H.A.W.X'ın" PC versiyonunda gecikme olacak. Önceki plana göre 13 Mart'ta çıkması beklenen oyunun çıkış tarihi, 1 hafta ileriye kaydırılarak 20 Mart tarihine ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hmm 17 diye okumuştum gamespotta mı ne... amaan çok da dertti :) 2 gün sora oynarız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eet düşmüş çekmeye basladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 5.bölüme geldim baya zevkli orjinalini alıp coop atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 steamden aldım oyunu, 5 saate açılacakmış, pre-load yapıyorum, birde joystick ayarladım, pilotum ben pilot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Beyler aranızda full sürümü oynayan var mı ve ace combat serisi kadar zevkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gayet hızlı çalıştı bende, full 1680*1050 8xaa.. kasmayı bırak oyunun yüklenmesi bile max 10snyi geçmiyor. e6600, 8800gts, 4gb vista edit: dx10 ile çalışmıyor ama ekrana görüntü gelmiyor onla uğraşıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 razz dx10 da bug varmış, forumda okudum. boşa uğraşma. bende frame work yüklenir yüklenmez kalkışa geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hmm, bende .net 3.5 yükledim, 182.06 idi nvidia .08 çıkmış onu çekiyorum birde oyun kendine update yapıyor şu an bide öle denicem olmazsa artık bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 evet oyunun update'i ve nvidia .08den sonra dx10 açıldı, fps biraz düştü ama değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bende zaten yüklüydü. Repair veya uninstall seçenekleri çıkıyor. Repair dersem hata veriyor ama oyunu oynayabiliyorum, tabii dx10 olmadan. Uninstall edip mi denesem acaba? Bir de çıkışta oyun çöküyor öyle bir sorunu var. Patlama efekti aşırı dandik, yakından uçunca pixelleri sayıyorsunuz. Lip sync daha doğrusu sync olmaması inanılmaz rahatsız edici, gördüğüm en rezil örneklerinden. Atmosfer demoda düşündüğüm gibi değilmiş, konuşmalar oradakinden daha başarılı. Oyun çook keyifli. Bir de dandik gamepadimin bütün tuşlarını görse acayip mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 razzRaziel said: e6600, 8800gts, 4gb vista edit: dx10 ile çalışmıyor ama ekrana görüntü gelmiyor onla uğraşıcam şimdi Bende de aynı sistem var dx10 olarak oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oyunu çok beğendim özellikle asistanı kapayınca süper oluyor gelen füzelerden fln kaçması çok zevkli kendimi bir an savaş pilotu sandım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 asistanı kapayınca çıkan kamera açısında, füzelerden kaçmak kolayda, oyuncularla savaşırken, onları targetlamak bayağı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 harika oyun olmuş. beklediğimden de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben kurdum directx10 lu olanıda diğerinide açınca siyah bir ekranda kalmakta oyun çözümü varmıdır(demo) sistem gereksinimlerini fazlasıyla karsılıyorum bu arada belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 çok iyi olmuş ama klavye/klavye+mouse la oynanmıyo; hem xbox hem pc de çalışan bi flightstick bulmam lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 PassivE_KesH said: ben kurdum directx10 lu olanıda diğerinide açınca siyah bir ekranda kalmakta oyun çözümü varmıdır(demo) sistem gereksinimlerini fazlasıyla karsılıyorum bu arada belirteyim razzRaziel said: evet oyunun update'i ve nvidia .08den sonra dx10 açıldı, fps biraz düştü ama değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Siyah ekran kapayıp tekrar açınca düzeliyor. Yamada DX10 ile ilgili bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 nvidia ekran kartı kullanıcıları dx10 için beta driverı cekmeleri gerekiyor. * This is a driver update for SLI PCs running Tom Clancy’s H.A.W.X with DirectX 10 GPUs (GeForce 8 series or higher). * This driver adds an SLI profile for H.A.W.X and is otherwise identical to the v182.08 WHQL driver. http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Preorder oyunlarda 3 bonus uçak açmak için uçak seçim menüsünde said: A-12 Avenger II (SHIFT'e basılı tutarken) X, A, X, D, Q, X FB-22 Strike Raptor (SHIFT'e basılı tutarken) D, X, D, X, D, Q F-18 Harv (SHIFT'e basılı tutarken) A, Q, A, Q, A, X Preorder dışında çalışıyor mu bilmiyorum, öyle yazmışlar. İlk denemede olmazsa birkaç kez deneyin hızlı tuşlamak gerekiyor. Başarılı olduğunuzda "işte başardın seni gidi hilebaz" gibi bir uyarı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar