Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Arkjadaşlar bildiğiniz kaliteli "skin" ler var mı paylaşalım. Bende nightwish in skini var şimdi mmd3 ü indiriyorum güzele benziyor... Not:Skin'in burdaki anlamına uygun türkçe karşılığı var mı?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 MMD3 güzeldir ama ben Winamp kullanmadıımdan artık bilemicem MMD 3 kullanrıdım o yüklüyken[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bilgisayar zor kaldırıyo mmd yi o da ayrı konu :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 mmd3... yegane ve tek...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Devamli olarak kullandigim Hand written ve Major Tom var. Onun disinda wasteland damarim tutarsa PIPBoy 2000 Audio Player V1.30 kullaniyorum.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben hep pipboy kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 MMD3 muhteşem bişey kesinlikle tek geçerim bende başka skin flm yok zaten artık[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar