Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 nerd arabası nissan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Selam, Zengin hobi aracı bana göre. Ama bana sorana Mitsubishi'm var demek yerine EVO var diyeceğim gibi, bunda da GT-R var derim. Böyle bir araç alırken beni karşımdakinin düşüncesi ırgalamaz. bunu bilerek alırım. Ama cafcaf için araç alan kro tipler için etkisi önemlidir, onu bilemem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 zaten bu araçların pazarlaması da dediğin gibi, GTR, EVO falan diye duyuruluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 valla bende soyle bir gun bir evo alip 1000 beygir falan yapmak istiyorumda :) teknik bilgim yetmez bu islere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Selam, Sermaye varsa eğer, mühendis de bulunur malzeme de :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 çaktırmadan coachbuilding işine mi giriyoruz para? ben de varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Selam, Hahahaa...hmmmmm...yapsak TR'de tutar mı ki? Modifiyeci dolu malum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 program yaparsınız, "ARABAMI PEZEVENKLE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Selam, Cons ilk konuk araç seninkisi olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 arabamı pezevenkle hahahahahahahahahahaahahahaaaaa çok güldüm la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: program yaparsınız, "ARABAMI PEZEVENKLE", FGSJFDYHGFDHGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 paramecium said: Selam, Hahahaa...hmmmmm...yapsak TR'de tutar mı ki? Modifiyeci dolu malum :D Saygılar. bal peteği aluminyum plaka yapabiliyor muyuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: program yaparsınız, "ARABAMI PEZEVENKLE" ahahaahdslkfjsdf adamımla beraber bol bol zencinin oynadığı pimp my ride avrupaya geldiydi en son ama, türkiyeye uğramadılar. halbui buradan neler çıkardı, yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: program yaparsınız, "ARABAMI PEZEVENKLE" muhahahah burada yapılsa yapılsa şahin i doğan slx e benzetirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar