fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ufak bi sorun fedo yarın gelemiyor zira deli işi var :( Burada hapis. Zaten akşamına da başka bir ülkeden arkadaş geliyor o sebepten hiç gelemem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 neyse sağlık olsun başka bahara artık geri kalanın sınawları da biter öyle gireriz artık 300-500 lere :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bakınız hepinis şahitsiniz yine düürümün üsütne yattı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 berk hoca ben açım gel kardelene akalım...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 heheh ne dürümün üstüne yatması be :-) Ben çağırdım senden ses çıkmadı. Elbet bir ara alırız :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 fedoucem sen benim evimi sildiğinde sene 81 di be, kaç ay oldu hep üstüne yatıyosun yok evlenicem yok misafir geldi yok şu yok bu dşye olmaz ki
Öne çıkan mesajlar