Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu defa seni kırcama kafamı kırarımda biraz geç join olacam muhtemelen 3 den sonra müsait olabilecem[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 arkadaşlar kesin saati ve yeri yazın lütfen[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 van helsinge gitmeyin o zmn gelirim.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sinema kısmına bende join yapamam ancak 4 5 gibi bir oturuma gelebileceğim yani[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bence de yaw,sinemayı sallasak hava da güsel :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben ayrancıdan inicem kızılar uyar bana güzel bi mekanda oturalım[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 +1[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 iyi peki öyle yapalım. hava da güzel diyorsunuz :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ulan harbi ha odtunun de midterm haftasi hiyar b00nkR@$1r, duzgun bi tarihte yapsana eheh[signature][hline]raki asmis biseydir
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bizimde midterm haftası işte bonecrusherdan anca bu kadar[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 evet bonecrusherdan anca bu kadar.. 3 haftadır ICQ^daki lere mesaj yolluyorum "benim midterm var" "benim vize var" "benim sınav var" "benim final var" "benim yazılı var" "benim sözlü var" Kill Bill 2'ye bile yalnız gittim. Sonra suçu bana atın.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aman iyi geliorum ben amma psikolojik baskı yaptin! ama van helsinge gitmem, hatta sinemaya gitmem hava güzel, gezelim tozalim muhabbet ederiz otururuz bi yere! yok vizem midtermum sınavım fln(1 projem, 1 essayim, 4 tane finalim var)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ya murat2001 misin nesin doğru düzgün organizasyon yapmiosun ki yapsana şunu haftasonuna. van helsinge de zaten giden gitti gitmeyen gitmek istemediği için gitmedi kalanlar da ozamana kadar gitsin :)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 asdasdasd :D iyi o zaman sen ayarla çok bilmiş.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ne guzel soyluyo raid yauw[signature][hline]raki asmis biseydir
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yarın kaçta nerde ?[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yahu ver bana bütün sorumluluğu :P ama bunlar beni dinlemez ki seni tanrı görüp tapıolar sana 1 dediğini 2 etmiolar :-P
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Raid3r, 10 Mayıs 2004 20:21 tarihinde demiş ki: seni tanrı görüp tapıolar kim, beni mi? *!raider'a mal mal bakar* said: Angelfire, 10 Mayıs 2004 20:02 tarihinde demiş ki: yarın kaçta nerde ? ben diyorum ki metropol önü saat 2'de.. uygun mu?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Uygun bana..bu arada sinema olayı olmazsa olay cıkarırım...isteyenler sinemadan sonra gelebilr..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ha bide Trojan kesin gelicekmi ? gelmicekse gelmiim hiç[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sinema yok arkadaşlar çünkü bu güzel polenli ankara havasında paticik camiası kendini bir yerlere kapayamaz dedik, gezcez tozcaz. buluşma yeri: metropol sinemasının önü(tanımıosanız, paticik diye bağırın fln..) buluşma saati:14te herkes metropol önünde olsun, ben saat 13.30da okuldan servise bincem 2 gibi anca olurum orda. gecikicem beni başka yerden alın fln diyorsanız cep telefonunuzu yazın, yarın arıyıp hallederiz onları. buluşmaya birileri dijital foto makinası fln getirsin istanbuldakiler sürekli fotolarıyla imrendiriyor bizi bizde çekcez varmi! ben kendiminkini getiremiorum makina tanimio benimkini çünkü. muhtemelen yemek fln yeriz, tam ne yapcaz bende bilmiorum nargile içmeye fln gideriz belki(istanbula özendim biraz) herneyse yeni fikirler atın ortaya ama sinema yok.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
arc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ulan piknik işi noldu??[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hmm ok soyle diyim o zaman ben yarın gelirim metropol sinemasının önüne kel kafalı ve boynunda o-o-o-o-o seklinde tasma olan birini görürseniz benim o durlag diye gelin direk :) herkes gelince yapılacak seye karar vermek sacma olur cunku verilmez genelde karar oyle konuşmalarla[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: sanerixx, 10 Mayıs 2004 22:50 tarihinde demiş ki: ulan piknik işi noldu?? o da olcak, paticik çok sosyalleşti ankarada haberin yok onu angelfire ayarlio.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar