Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski karakterlerle oyuna girememe problemi


axedice

Öne çıkan mesajlar

Oyuna sadece yeni açtığım bi karakterle girebiliyorum, bunun dışında herhangi bi serverda lvl kaç olursa olsun eski karakterlerimden biriyle girmeye çalışınca dc yiyorum. Addonu wtfyi falan geçtim wowu tamamen silip farklı bi klasöre yükledim ama sorun düzelmedi. Başkaları benim karakterle oyuna girebiliyor ben giremiyorum. Herhangi bi fikri olan var mı?

Bu dc problemi genelde addonlardan ve sadece dalarandayken olurdu. Wtf mtf uğraştıktan sonra çözülürdü. Bu arada dcyi sadece wowdan yemiyorum komple internet gidiyor ama eskiden beri olan bi olay. Zaten yarın usb hd alırsam format atıp windows7 beta yükleyeceğim.

sistem : core2duo, 4gbram, 8800gt, gigabyte anakart, vista32bit. Bağlantı kablonet, bide zonealarm kullanıyorum firewall olarak. Zonealarmı kapatınca da bişey değişmedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Accountumdaki hiç bi karaktere giremiyorum. Şehir içi yada dışı farketmiyor.

Şimdi bi kere daha denedim. Brilldeki, 1k needledaki, TBdaki, grizzlydeki, Boreandaki karakterlere giremiyorum. Ghostlands ve Dranei başlangıç bölgesine girebiliyorum. Baktım olmayacak yeni bi karakter yarattım thunderbluffa gittim. Orda oyundan düşmeyince bu defa TBdeki karakterle oyuna girebildim. Şimdi aynı şeyi diğer bölgeler için de deniyorum.

Aşırı saçma bi sorun, page falan attım ama restart geliyo servera ne zaman bakarlar bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O geçici çözümle bi yere varamadım, oyuna her yeniden girişte düşmeye devam ediyordu falan. Derken viktor yetişti imdadıma.

Sorun motorolanın 4k serisi kablo modemlerinden kaynaklanıyormuş. Cache i dolu bi karakterle oyuna girince bi anda çok fazla veri alışverişi olduğundan modem kendini intihar ediyor falan. Firmware güncellemek gerekiyor bu durumda ama o da motorolada ayrı bi işkence. http://www.mightypalm.dk/index.php?mode=1&lang=us Bu adresdeki talimatları takip ettim (ip adresi ve subnet falan değiştirmedim) ve sorun halloldu. Bu arada boşuna format atıp vista üzerine windows 7 beta yüklemiş oldum sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim makina baya iyi aslında, eskiden de dalaran ve raidler dahil bi fps düşüşü yaşamadığım için tam bi fikrim yok. Ama aynı addonları kullanıyorum ve loading süreleri bariz kısaldı. Genelde okuduğum yorumlar wow performansının biraz arttığı şeklinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...