Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Umudum var, yeni doğan günden Taa ki bulunca ekmeği dünden Karnım çok açtı, kontorum yoktu arayamadım Utku ben sana yaranamadım. Nerelerdesin ne yaparsın? Anlamadım gitti MSG'den ne anlarsın Bebaber içmiştik çakma freşa En iyisi olmasa da tadı hala damağımda Ryu ken honda... Hiç bilmezdim böyle vefasız olduğunu Ankaraya geliyorum umrunda değil Civarda senden esmeri yok değil Ismarlardım sana bir ps3 yalan değil. Okuyan herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kültür apartmanı etik sokak, kocaman yanakları sanki bir topak, aveaya geçtin adam mı oldun, eşekler gibi özledim lan seni malak. bensiz kaç şişe içtin orada freşa, sensiz gittim ulan ben kreşe, eğer ben antalyaya dönmemiş olsaydım, tekkende koymazmıydım sana bir kroşe. sen benim şekerim, ağzımda bir draje, antalyaya gelmezsen giresin bir baraja. vefasız deme bana yalarım ben seni, olmadı üstüne, sokarım bir garaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 cinali wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 benimki akrostişti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 benimki de ebced hesabına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 iki türde de mükemmel örnekler olmuş. ellerinizi yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 7/10 o da Dinan olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar