Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Delinquent buldugu bir scripti Turkcelestirip bana gondermis, ben de kendi sitemde host ediyorum simdilik, ilerde paticik scriptsharinge koymak da nasip olur insallah, pek saygideger tembel adminlerimiz yakinda siteyi bastan ergonomik kodlarlarsa :) Faq topicine ekleyecegim, bir de duyurayim dedim, sessiz sedasiz ekleriz kimsenin haberi olmaz, aha da. Delinquent'e ve esas scripter Larssen Amca'ya tesekkurler :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ne işe yarar şimdi bu matematiğim zayıftırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Arthur Tamda Ben Sorcaktım :) Evet Ne İşe YarıroR Bu Program?[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bu program ne işe yarıor :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Sayilari tabanlar arasinda donusturuyor, yani hexadecimal, decimal, binary gibi donusumleri kendi arasinda yapabilirsiniz.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 güzelde ne işe yarar bu ben asm kullanmıyorum ki :D ascii yeterli bize :-) [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 13 Mayıs 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bazi hex gump kodlarini decimale cevirirken, hex olarak kaydedilen sayisal tagleri decimale cevirirken vs. isinize yarayabilir diye :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hemi de javascript[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu her tabanı her birşeye dönüştürüyor. sadece 2-10-16 değil ;)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Sirf taban degistirmek icin script yazip, save edip, resync edip, oyuna girip, o scripti kullanip, sonra tekrar o scripti silmek ile ugrasmayin diye basit bir javascript sadece Coder'cim, istemeyen kullanmayabilir, sorun degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ok sen onu kullanmaya devam et ozaman. b@b mode: ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar