Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Daha önce gitarımı hep Ankara'da bir Luthier'e verirdim. İstanbul'da vermek durumundayım şu an. En iyi kimdir? Avrupa yakasında? Bir de daha önce gigpack'ini kuru temizlemeye veren oldu mu? Hep temizlerdim ben ama bu sefer benim temizleyebileceğim bir halde değil. Biri sormadan söyleyeyim, gitar iyi durumda allahtan, gigpack aşırı pislendi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tünelde yüksel usta var-hatta bu cts ben de ona goturcem gitarımı.dükkanı evlere senlik bi halde ve yerde ama bunlar isciligini etkilemez tabii ki (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yuksel Ustaoglu basarili birisi, ayriyetten anadolu yakasinda Feridun Tanrikut var, o da bayagi basarili sayilir, su anda daha cok klasik-akustik vs olaylarina yogunlasmis durumda gerci, bakim vs konularinda cok temiz yapiyor isini, tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Gerge, eğer anadolu yakasına geçersen Feridun Usta çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tünelde fatih var çok çok iyidir küçük işler için ücrette almıyor. numarası: 0535 2214283 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bir tavisiyede duysal tasarımda okuyan arkadasımdan geldi.tünelden karakoye dogru inerken zuhali gecince saga kıvrılıp 4-5 dukkan asagıda bulacagınız rıfat türen. tlf:0 532 697 35 97 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar