Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Arkadaşlar şimdi tuvalette sıçarken aklıma takıldı bu rahatlama hissinin bilimsel bi açıklaması var mı sıçarken?yani yoksa sadece boşalttığımız boklardan dolayımı öyle hissediyoruz..bide bişey duydum ben insan en rahat wc de düşünebilirmiş bunun doğruluk oranı nedir? şimdiden güzel cevaplarınız için tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 dışkı kimyasal bileşiminden dolayı kokusuyla sinirleri uyarıyor bi nevi kafein etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 pireviyısli on troling viyvır diskıraşın is edvaysd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahahaha cok teknik bir yaklasim olmus fedeninki. konuyu bolume uydurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sıçmak iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 mesela birine güzel söz söylediğin zaman sana aşık olur dudaktan kalbe derler sıçıncada aklına bişi gelir buda makattan beyne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kas gevşemesi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bnde düşünmüştüm bunu. aynı şekilde işemek kaşınmak orgazm bunlarıda düşünmüştüm hapşırmak falan. sonra dedim vücut ne istiyorsa yapıcaksın iyi hissetmenin yolu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kaka şeyleri atıosun ya vücudundan o yüzden hoşuna kaçıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 valla bence insan açısından çok kültürel bir olaydır kaka yapmak.gazete okurum dergi okurum şiir bile yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bende o his yok, varsa hayıra alamet değildir bence rahatlama falan dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 funq said: kas gevşemesi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 necmi said: mesela birine güzel söz söylediğin zaman sana aşık olur dudaktan kalbe derler sıçıncada aklına bişi gelir buda makattan beyne oluyor asdasdasduhasdhuasd offf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 -işemek -boşalmak -zıçmak -osurmak -hapşurmak -geğirmek hepside rahatlama sağlar ve sağlığın temelidir(tu) sakın kasmayın kendinizi koyun gitsin:D hapşırırken ses cıkarmamak için kendini kasan ve bu yüzden felç olan insanlar bile var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar