soulberry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 my dying bride'ın en güzel iki albümü hangisidir? hatta öneriler için şöyle diyim; biri daha soft kemanlı v.s, diğeri de sert olsun. başlık fail olmuş ama idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Başlıkta pis bi hata var neyse.. Ben bi şarkısını seviyorum My dying bride-Black god sert değil kendisi ama albümünü blmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hiç sevmem mdb ama "a line of deathless kings" bana tahammül edilebilir gelmişse, grubu beğenenler baya seviyordur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 çesdays a katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Like gods of the sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 the angel and the dark river severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 vallahi denedim. ama katlanamadım bu gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eskiden inanılmaz çok dinlerdim. konserde de çok eğlenmiştim. benim en sevdiğim albüm bu: The Dreadful Hours ki grup elemanlarınında çoğu bu albümü seviyor. sitede öyle yazıyordu en azından ama a kiss to remember, The Crown of Sympathy ve Two Winters Only de çok güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 For You To Remain Tombless Catherine Blake (tu) Thy Raven Wings The Dreadful Hours L'Amour Detruit I Cannot Be Loved (tu) The Scarlet Garden A Doomed Lover Sear Me MCMXCIII Two Winters Only Roads (tu) ( gerçi cover bu ) Sear Me III (tu) For My Fallen Angel Black Voyage Black God bunlar leziz parçalarıdır. (bana göre tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Gokhan bey'den bu konularda ders alabilirsiniz, tez zamanda sizi vazgecirecektir, hayata daha mutlu bakmanizda buyuk bir etken olacaktir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Xenocide said: vallahi denedim. ama katlanamadım bu gruba. hakkaten ya, katlanılmıyor valla billa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Roads coveri muhtesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Akerfeldt said: the angel and the dark river severim ben. +1 parçalardan your river'a özellikle dikiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 turn loose the swans öte yandan a line of deathless kings kolay dinlenebilirlik açısından daha iyi, duumla pek de ilgin yoksa ondan başlayabilirsin. %hedehödölü albümleri var bir de, "deneysel takıldık bu albümde" klişesini yaşatan alakasız bir albüm ama garip bir şekilde dinleyesim geliyor bazen, daha kolay dinlenebilir parçalar var kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dory said: Roads coveri muhtesem katılıorum fazlaca ;) konuya döncek olursak; A Sea to Suffer in From Darkest Skies The Cry Of Mankind bu üçü de güzel parçalardır. (zaten üstte de yazılmış bi çok şarkı, dinle bol bol .p güzeldir My Dying Bride ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 MADBOY said: Gokhan bey'den bu konularda ders alabilirsiniz, tez zamanda sizi vazgecirecektir, hayata daha mutlu bakmanizda buyuk bir etken olacaktir kendisi. ^_^ yettim. The Angel and Dark River ve ondan önceki Turn Loose The Swans en güzel keman melodilerine sahip iki albüm. The Angel.. da daha çok clean vokal var Turn Loose daha bir brutal li. Like Gods of The Sunda da "For You" "A kiss to Remember" "for my fallen angel" gibi grubun en çok bilinen parçaları var bu albüm de genellikle clean Ya bana kalırsa her albümü güzel, ayırt edemedim şimdi ama The Angel and Dark River la Like Gods of the Sun ı çek bi dinle The Dreadful Hours albümü de kızların en sevdii albüm oluo genellikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 üç gündür diskografi çekiyodum. dinlemeye başladım. kalbimi sıkıştırsa da güzel şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 soulberry said: üç gündür diskografi çekiyodum. dinlemeye başladım. kalbimi sıkıştırsa da güzel şarkıları. özellikle I Cannot Be Loved ı dinlemeni tekrar öneriorm. Lyriclerine bayılıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ay karıştırmışım, turn loose the swans bence de, dark river... sonrakiydi. your river turn...'de. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 The Cry of Mankind'ı severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar