Uzun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 " This update does not need to be applied. It requires version 3.0.3.9183 of "WoW.exe", but you already have version 3.0.8.9464. " Bu gun sabah 9 gibi servere gireyim dedim bi tane patch yukledi, sonrada servere girmeye calistim kapaliymis, Simdi serverler acildi ama ben giremiyorum, Hata yukardaki gibi :( Ne yapmam lazim ? Edit: Başlıklara daha fazla özen gösterelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oyuna girmeye calısınca mı cıkıyo bu hata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tekrar update etmeye çalışıyorsun galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Launch exe ye tikladigimda 622 KB dosya cekiyor , sonrada sonrada 9 da cektigim 56 MB lik dosyayi kopyalamaya calisiyor , o sirada o hatayi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tıkla Wow.exe ye başla oynamaya, baştan update etmeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Denedim onuda, olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oyunu silip tekrar yukledim,. hersey guzel hos ta buyulerimi atamiyorum, cantami acamiyorum ... Tobe tobe delircem simdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar