Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yahu patch i yükledim oyunda girdim dalaran'dan SW ye giderken loading ekranında dondu kaldı. Loading bitiyor ama hala oyuna giremiyorum, diğer charlarıda denedim onlarda aynı oldu. Nasıl düzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 patch günü, yarına kadar düzgün bi sekilde oynayabilmeyi unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Valla ben main karakterle hicbir zaman dalarana gitmiyorum. Çünkü oyunu kapatıp açtıktan sora en az 20 kere girmeyi denediğimde dc yiyorum ve ya load erkanında kalıyor alet. TBC'nin başından beri aynı laptopta oynuyorum, raidlere bile giriyorum ama dalaran bilgisayarı bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ben dalaranın dışındaki havada asılı kara parçasında bırakıyorum karakterimi. yinede dalaranda sayılıyosunuz, generalda yazanları falan görüyosunuz. Orayı onun için yapmışlar sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Valla ben main karakterle hicbir zaman dalarana gitmiyorum. Çünkü oyunu kapatıp açtıktan sora en az 20 kere girmeyi denediğimde dc yiyorum ve ya load erkanında kalıyor alet. TBC'nin başından beri aynı laptopta oynuyorum, raidlere bile giriyorum ama dalaran bilgisayarı bitiriyor. Aynısı bende de var. Saçma sapan bişi. Düzeltecez demişler de bilmiyorum ne kadar optimize edebilirler. Zaten kötü de bi şehir. Her gün 5 dk uğruyorum işte, JC daily questi almak ve drop etmek amaçlı, bi de o arada dungeon falan yapasım varsa günün daily'sini alıyorum (genelde arkadaşlardan share rica ediyorum riske girmemek için ama) dua ediyorum o 5 dk da bi oyundan kopmam aksilik olmaz diye, yoksa giremiyorum çünkü. Arkadaşı arıyıp "abi benim karakter yine dalaranda kaldı bi parkediversene pineaccle'a" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 alt charla ogriye hemen girdim, main ile dalaranda baya kastı loading screen de ama o da girdi. şu an hiçbir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Zaten genelde addon problemi oluyo. Az addon az problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Questhelper ve Atlas dışında Add-on yok bende, ona rağmen oluyor :) Add-on değil de bilgisayar problemi. Kaldırmıyo bilgisayar. Hani sonradan gelince neyse yavaş yavaş yüklüyo alıştıra alıştıra önceden de, direk Dalaran'da login olunca pat diye milyon veri yükleyemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar