Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Geçen sezon yapmıştık sıralama tahminleri. mesela ben düşecek takımları kocaeli elazığ göztepe demiştim tutturamadım eheh. şampiyonuda fener dedim 6. oldu :) Ben yazıyorum tahmini sıralamamı. 1. Fenerbahçe 2. Beşiktaş 3. Trabzonspor 4. Galatasaray 5. Gaziantepspor 6. Gençlerbirliği 7. Bursaspor 8. Ankaragücü 9. Malatyaspor 10.Denizlispor 11.Samsunspor 12.İstanbulspor 13.Konyaspor 14.Adanaspor 15.Çaykur Rizespor 16.Akçaabat Sebatspor 17.Diyarbakırspor 18.Elazığspor[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yazdığın sıralama tahmini diil, hayali/istediğin sıralama...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ahaha sabo :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 trabzonun işi ne orda ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 valla ben bu sene bursayı cok merak edıyorum[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Ilk 3 aday adaylarim. 1. BJK veya Gs 2. Gencler yada Antep 3. Trabzon yada Fenerbahce[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 1.GS 2.FB 3.Bjk 4.Gençler 5.Ts[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Fegro, 04 August 2003 02:42 tarihinde demiş ki: Ilk 3 aday adaylarim. 1. BJK veya Gs 2. Gencler yada Antep 3. Trabzon yada Fenerbahce[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." 6 takım 3 sıraya yerleştiler vauv :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ilk 3'u tahmin edebiliyorum :) 1- Galatasaray 2- Fenerbahce 3- Besiktas[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 1 ve 2 bjk gs arasında baya çekişmeli olacak 3 fener 4 gençler benim tahminim bu[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu sene beşiktaş çok iyi.galatasaray ona göre daha zayıf kalıyor.beşiktaş ağır basıyor şampiyonluk için. fenerbahçe için yorum yapmak zor hiç belli olmaz.bak adamlar iki gün önce en zor hazırlık maçlarına çıktılar(kocaeli,ondan önce hep 3. lig takımları ile yaptılar)ve gol atamadılar.giderler tüm zayıf takımlara yenilip.gs'yi gençleri falan yenerler. feneri anlamıyorum enterasan bir takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 galatasaray en son hangi sezon 2.'liğin altına düşmüş bir bakın yazmadan önce 4. falan olur diyenler olmuşta hayalperest fenerliler[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu tahminlerin hicbiri tutmaz daha FB linc edilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 eger olurda FB bır AML ,AMR alır yada o brezilyalı tipi (fabio mu ne forvet 10M bonservisi olan) alırsa ... 1.FB 2.GS 3.BJK 4.TS 5.Bursa eger olurda FB bır AML ,AMR ve o brezilyalı tipi (fabio mu ne forvet 10M bonservisi olan) almazsa ... 1.GS 2.BJK 3.FB 4.TS 5.Bursa gibi gelıyor bana ... fener boyle her kapanan takıma zıcıp contra atakları adamları ındırerek engelleyecekse (kocaeli macı) ısımız var ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kondisyonu düşük adam 2 sezondur sakatlık geçirmemiş[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 pardonda.. ben besiktas'a 3. 4. olucak diyenlere bi tarafimla guluyorum.. fanatikligin goz boyamasi bu herhal.. su anda lige en hazir takim besiktas'tir .. bu alenen meydandadir. ayrica fb ile fln degil gs ile kapisicagimiz kesindir. gs'deki fatih terim faktöro cok onemli ve tecrübe faktoru.bizde gecens ezondan tecrube kazandik ve sampiyon kadroyu 1-2 isim haricinde koruyup super transferler yaptik.illa bi yildiz almak sart olduguna inanmiyorum ben cunku fos cikabiliyo(bkz. f.de boer- adam icin barcelona bilmemnesi(unuttum ne oldugunu) f.de boer bu hizla ancak golf oynar demis.) illede forvet diyenlere pancu ilhan ahmet ve sinan nelerine yetmiyo demekten baska biseyde bulamyorum. sonucta bu admalar su anda turkiye ligindeki en ust seviye ileri uc adamlari.. neyse.. tahmin yurutun demis bak adam.. olmasini istediklerinizi yazin dememis.. kendinizi hemen o tepeye oturtmayin.. 1.bjk-gs (bjk biraz daha şansli fln diyemiycem cunku sanslar esit bana gore) 2.bjk-gs 3.fb(bu sadece tahmin mesela ben fenerbahcenin yine icten birileri tarafindan karistirilacagini tahmin ediyorum. fenerbahce cok duygusal bi takim ve icten yapilan seylere hic gelemiyolar pat cokuyolar.oyle bisey olmazsa 3 buyuk kapisicak bu sene super bi lig olucak cidden) 4.g.birligi 5.bursa 6.trabzon 7.g.antep 8. samsun 9. denizli 10. ankaragucu 11. elazig son 7 takim nolur bilmiyorum.. sebati fln gormek lazim illede dusucekler diye kuralmi war canim..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 delucian tek bi adamin gelip sizi sampiyon yapicagina bu kadar inaniyomusun sen? e bravo valla..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 geçen senede ole diodunuz 2. olduk hatta şampiyon da olabilirdik neye gore gs 4. diyosunuz anlamıyorum[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 frank de boer transferinde hala fos çıktığı falan yazılıyorda anlayamıyorum popescu ilk geldiğinde falanda yavaş kalıyor, topu oyuna yavaş sokuyor falan diyorlardı ama daha sonra takımın demirbaşı olduğunu kabullendirdiğinde herkes sustu yazmayı, tecrübesini konuşturduğunda bir daha kimse yazı yazmadı hakkında, hele uefa kupasında attığı son penaltı, bilmiyorum bütün herkesin gözünün önüne gelmiyor mu ? bu tip adamlar oyunu kurtarsın diye alınmaz, tecrübeleri ve liderlikleri içinde alınır.. haftada 3 veya 4 gün antremanın dışında genç futbolcularla ekstradan 1-2 saat harcıyor bu adam, çalışmalar yapıyor.. bunu daha önce kim yaptırıyordu ? hagi yaptırıyordu, kim çıktı ? emre belözoğlu çıktı.. galatasaray'da şuan volkan glatt, sabri, sedat ve ilker gibi çok kaliteli hamuru olduğuna inanılan 4 tane genç var ve frank de boer özel ilgi gösteriyor bunlara fatih terim'in isteği ile bana kalırsa frank de boer'in sahada yaptığı kadar önemlidir bu çalışmalarıda.. ki sahada heskey-owen [ingiltere milli takımının forveti bunlar] ikilisini kesti bu adam yanında tamasla.. kesmedi diyenler, liverpool'un kaç ciddi atağı olmuş bir söylesinler herneyse tahmin yapmicam lig hakkında çünkü çok zor tahmin etmek, görüyorsunuz fenerbahçe gibi birinciliğe oynadığına inanan bir takım bile 6. bitirebildi sezonu[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mephi'ye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 de boer iş yapar fakat yanına bülenti koymaları lazım...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tam tersi.. asıl bülentle oynayamaz de boer'in iş yapması için yanına hızlı bir adam bulunması lazım çünkü denilenler gibi en büyük eksiği hız.. orhan ak'ı izleme fırsatım olmadı hiç ama hızlı biriyse o iş yapar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bülent yeteri kadar hızlı, defans dediğin owen kadar hızlı olmaz hiç bi zaman o yüzden de boer - bülent ikilisi en iyisi. tamas çok yavaş kalıyo de boer'le birlikte oynayınca[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bülent nasıl hızlı ya ? geçen sene sırf bülent ve xavier'in yavaş kalması yüzünden gol yemedik mi ? bülent hernekadar iyi ve tecrübeli bir defans olsada 'yeteri kadar hızlı' demek saçmalık[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 1-bjk - fb 2-bjk - fb 3-gs ama fb yıne gecen see gıbı tepetaklak olursa bızım yanımıza gs gelır bjk sampıyon olcaktır demıyorum yanlıs anlasılmasın yok taraflı yorum dıye[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar