Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözün bittiği yer


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liboşlara selam olsun! Yaşasın araştırmayan, incelemeyen, kültürsüz genç toplum!

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Korsan_film_indirene_hapis&tarih=21.01.2009&Newsid=219273&Categoryid=1
Mesaj tarihi:
ee ne varki bunda? korsan indirene madalyamı takılsın? bu kadarda yüzsüz olmayın lütfen.







http://www.chip.com.tr/konu/Fransa-da-korsan-indirene-internet-yok_7405.html
Mesaj tarihi:
teknik olarak ne nedir bilmiyorum ama, torrenti takip etmeleri epey zor olabilir. bi dosyayı binlerce farklı parça halinde onlarca değişik kişiden çekiyorsun sonuçta.
Mesaj tarihi:
event ve bazı torrentlerde şifreli çekme olanağı falan olması lazım, takibi çok zor. ama gidip bilmemnemp3.com sitesinden şarkı indireni veya limewire flan kullananı engellerler, engellemciek olsa bile millet korkar indirmeye falan baya faydalı olur.
Mesaj tarihi:
Yanlış anlaşılmak istemiyorum: Ben Kurtlar Vadisi filan izlemiyorum, TV'de sadece arada bir haber izliyorum. Çünkü bana hitap eden HİÇBİR ŞEY yok. Tutup da ben Ikuru'nun orjinal DVD/VCD'sini bulamıyorsam ne yapayım? Yada Naruto izlemek için illa Türkiye'de yayınalnmasını mı bekleyeceğim?
Mesaj tarihi:
tek yapmalari gereken isp`lerden kullanici bazinda trafik raporu istemek. batida ozel hayat dalgasina bunu bu kadar kolay isteyemiyorlar ama burada bir hakim karari ile toplu dinleme yapiyor savcilar. siniri asanlara mektubu gonder sonra. bi iki tane ornek sec dava ac, bitsin gitsin.
Mesaj tarihi:
iyice irana benzettiler zaten olmayan internetimizi, o site yasak bu site ayıp! ulan sanane benim hangi siteye baktığımdan ya, ahlak polisi oldular başımıza... eğer bu iş olursa ve paylaşım yasaklanırsa, baya bi kısım kapatır internetini ve taş devrine geri döneriz:D zaten biton site yasaklı, ayıplı cart curt online oyun oynayamıyosun ping değerlerinden ee ne anladım ben!? anca msn kalır geriye bu gidişle ama onada ilerde bi yasak koyarlar, mesela kızlar msnde "türbansız" webcam açamaz şeklinde>:D<
Mesaj tarihi:
baska bir konu yasal olmayan icerigin ne kadar zararli oldugu konusu. takir takir daha pahali filmler yapiliyor. gise hasilatlari buyuyor. film kalitesi yukseliyor. bunda internetin payi var bence. insanlar onceden secerek filmlere gidiyorlar. sinemada izlenecek film diye bir kavram ortaya cikiyor. 90-95 oncesi sinemalarin hali ortada. hatirlayan var mi bilmiyorum.

kisisel bazda ise su internet olmasaydi uzakdogu sinemasi diye bir kavramdan haberim bile olmazdi. uzakdogu sinemasinin su anda bu kadar buyuk bir patlama yapmasinda da internetin payi buyuk bence.

ozellikle amerikada dizi yapimcilari internetin ve dosya paylasiminin getirdigi yararlarin farkinda. ha biz kokten yasaklariz fayda kismini kullanacak bir cozum bulamayiz.
Mesaj tarihi:
korsan cdcilerin geri dönüşü ssdasd. haberdeki ilgili resimde iimiş

çocuk pornosuyla ilgili haberler ve tutuklamalardan sonra hiç bir adult siteye adımını atmayıp tırsan adam tanıyorum. tabi ki azaltacaktır ama engelleyemezler
Mesaj tarihi:
ha bi de şimdiden duyar gibiyim..

a-üstad linkler temiz mi??!
b-temiz temiz beyler daha yeni upload ettim ;)
a-ok baba çekiyorum bak sana güvenimiz tam.
c-kahretsin uyarı aldım millet sakın çekmeyin :...(
d-kaçın kaçın..
e-abi orjinal film alın neden kasıyosunuz ki
c-olm bi git lan bu forumdan
d-"e" bana bak kırmıyayım ağzını yürü.
f-paylaşım öldü mü be, emeğe saygı +rep
Mesaj tarihi:
Kinkaudonau said:
Yanlış anlaşılmak istemiyorum: Ben Kurtlar Vadisi filan izlemiyorum, TV'de sadece arada bir haber izliyorum. Çünkü bana hitap eden HİÇBİR ŞEY yok. Tutup da ben Ikuru'nun orjinal DVD/VCD'sini bulamıyorsam ne yapayım? Yada Naruto izlemek için illa Türkiye'de yayınalnmasını mı bekleyeceğim?


mademki gizliliğine önem veriyorsun. ve Türkiyede zor bulunan nadir dosyaları edinmek istiyorsun, o zaman pamuk eller cebe, www.giganews.com, bu site hem ssl encryption veriyor, hemde bir dosya varsa burda vardır, burda yoksa yoktur.

sen özel servisler istiyorsan (kimlik gizliliği, dosya çeşitliliği, hız) bunlar bedava değil. bu kadarda cimri olmayın. öğrenciyim ben diyenede, bir tek Türkiyemde öğrenciler göt üstü oturuyor, üstüne övünür gibi öğrenciyim diyor.
Mesaj tarihi:
mum hakli :)

Ayrica torrent en kolay anlasilani, rapidden ya da kendi sunucunuzdan indirirseniz sorun olmaz. Bilindik protokollere bakiyolar torrent gibi..

copyright infringement mail torrent

diye aratinca bi ton cikiyo yurtdisinda da ayni olaylar..

amerika mesela
said:

Dear Comcast High-Speed Internet Subscriber:

Comcast has received a notification by a copyright owner, or its authorized agent, reporting an alleged infringement of one or more copyrighted works made on or over Comcast's High-Speed Internet service (the 'Service'). The copyright owner has identified the Internet Protocol ('IP') address associated with your Service account at the time as the source of the infringing works. The works identified by the copyright owner in its notification are listed below. Comcast reminds you that use of the Service (or any part of the Service) in any manner that constitutes an infringement of any copyrighted work is a violation of Comcast's Acceptable Use Policy and may result in the suspension or termination of your Service account.

If you have any questions regarding this notice, you may direct them to Comcast in writing by sending a letter or e-mail to:

Comcast Legal Response Center
Comcast Cable Communications, LLC
650 Centerton Road
Moorestown, NJ 08057 U.S.A.
Phone: (856) 317-7272
Fax: (856) 317-7319
E-mail: [email protected]

For more information regarding Comcast's copyright infringement policy, procedures, and contact information, please read our Acceptable Use Policy by clicking on the Terms of Service link at http://www.comcast.net.

Sincerely,
Comcast Legal Response Center

Copyright work(s) identified in the notification of claimed infringement:

Infringing Work: A SHOW

Filename: A Show but with longer file name
First Found: 88 Apr 2009 EDT )
Last Found: 88 Apr 2009
Filesize: 6XXXXXX
IP Address: EXACT IP ADDRESS of subscriber
IP Port: EXACT port of subscriber
Network: BitTorrent
Protocol: BitTorrent


avustralya

said:
"MGM", Inc. and its affiliated companies (collectively, "MGM") are the exclusive owners of copyrights in motion pictures and television, including the property listed below.

It has come to our attention that Australian wide ISP is the service provider for the IP address listed below, from which unauthorized copying and distribution (downloading, uploading, file serving, file "swapping" or other similar activities) of "MGM's" (property)(s) listed below is taking place. We believe that the Internet access of the user engaging in this infringement is provided by Australian wide ISP or a downstream service provider who purchases this connectivity from Australian wide ISP.

This unauthorized copying and distribution constitutes copyright infringement under applicable national laws and international treaties. Although various legal and equitable remedies may be available to "MGM" as a result of such infringement, "MGM" believes that the entire Internet community benefits when these matters are resolved cooperatively. We urge you to take immediate action to stop this infringing activity and inform us of the results of your actions. We appreciate your efforts toward this common goal.

Please be advised that this letter is not and is not intended to be a complete statement of the facts or law as they may pertain to this matter or of "MGM's" positions, rights or remedies, legal or equitable, all of which are specifically reserved.

Very truly yours,

Sarah Bergman
Compliance Manager
BayTSP, Inc.
PO Box 1314
Los Gatos, CA 95031

v: 408-341-2300
f: 408-341-2399

*pgp public key is available on the key server at ldap://keyserver.pgp.com

Note: The information transmitted in this Notice is intended only for the person or entity to which it is addressed and may contain confidential and/or privileged material. Any review, reproduction, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities other than the intended recipient is prohibited. If you received this in error, please contact the sender and delete the material from all computers.

Title: Dead Like Me - Season 2
Infringement Source: BitTorrent
Initial Infringement Timestamp: 25 Jul 2004 10:21:54 GMT
Recent Infringment Timestamp: 25 Jul 2004 10:21:54 GMT
Infringer Username:
Infringing Filename: dead.like.me.s02e04.the.shallow.en­ d.dvd-rip.dd3.avi
Infringing Filesize: 491051008
Infringers IP Address: xxxx
Infringers DNS Name: xxxx-nsw.tpgi.com.au
Infringing URL: xxx:6882/dead.like.me.s02e04.the.s­ hallow.end.dvd-rip.dd3.avi

Title: Dead Like Me - Season 2
Infringement Source: BitTorrent
Initial Infringement Timestamp: 25 Jul 2004 12:51:12 GMT
Recent Infringment Timestamp: 25 Jul 2004 15:16:18 GMT
Infringer Username:
Infringing Filename: dead.like.me.s02e05.hurry.dvd-rip.­ xvid.dd3.avi
Infringing Filesize: 362485760
Infringers IP Address: xxxx
Infringers DNS Name: xxxx-nsw.tpgi.com.au
Infringing URL: xxxxx:6887/dead.like.me.s02e05.hur­ ry.dvd-rip.xvid.dd3.avi

Title: Dead Like Me - Season 2
Infringement Source: BitTorrent
Initial Infringement Timestamp: 10 Sep 2004 13:31:52 GMT
Recent Infringment Timestamp: 10 Sep 2004 13:31:52 GMT
Infringer Username:
Infringing Filename: Dead.Like.Me.S02E07.HDTV.XviD-vfua­ .avi
Infringing Filesize: 365375488
Infringers IP Address: xxxxx
Infringers DNS Name: xxxxx-nsw.tpgi.com.au
Infringing URL: xxxxxx:6886/Dead.Like.Me.S02E07.HD­ TV.XviD-vfua.avi


bi ton ulkede var yani.. ama dedigim gibi spesifik sunucudan bisi cekerseniz olmaz genelde..
Mesaj tarihi:
eee torrent ve benzeri paylaşımları yasaklarlarsa herşey daha kötü olacak, gene korsan cdciler zengin olcak ve halkımızın ödediği bu paraların bir kısmı malum bazı örgütlere kaydırılcak. onu geçtim indirgani.com sitesi gibi kendi serverı olan siteler müşteri patlaması yapacak. yani herşey boka saracak bence bööle bi uygulamaya giderlerse! adamlar thrbt.comda falan açık açık itlik uğursuzluk muhabbetleri yapıyorlar onlar yasaklanmıyor, benim gariban halkımın youtubu, pornosu, oyunu yasaklanıyor! Nalet olsun bööle anlayışa! hack-çocuk pornosu gibi şeyler dışında hiçbişeye yasak konmamalı ve karışılmamalıdır... internet özgürlüktür(tu)
Mesaj tarihi:
Fransızlar baya sağlam emule kullanıyor ve avustralyalılarında o rezil bağlantılarıyla torrent kullandığını biliyorum o yüzden bir yolu vardır diye düşünüyorum korsanın :)
Mesaj tarihi:
ya bende download yapan bi adamim da, internet ozgurluktur download yapilir diye birsey yok ki? ozgurlukse cocuk pornosuda ozgurluk var mi boyle bisi.. sinirini neye gore ciziyosun. yasalara gore ciziyosan zaten copyright li bisi cekmekte yasak Dunya genelinde..

ayrica cok istiyosan korsan cd cilere verecegin parayi parali hizmet alacagin yere verirsin, istemedigin kisiler para kazanmaz. 3-4 kisi sunucu kirala, secure torrent servisi al, rapid kullan.. secenek cok..

argumaniniz yanlis yani.. torrent portlari bloklanir bunun sacmaligi ustunde durulur.. ya da privacy hede hodo dersin, boyle karsi durulur da, internet ozgurluk download yapalim pek mantikli bir gerekce degil..
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:
Fransızlar baya sağlam emule kullanıyor ve avustralyalılarında o rezil bağlantılarıyla torrent kullandığını biliyorum o yüzden bir yolu vardır diye düşünüyorum korsanın :)


aslinda baglanti rezil degil sn de 1 mb la download yapiyorumda, sinirsiz internet anlayisi yok, bir de baglanti ucretleri cok pahali.

sadece bir sirkette,, sirketler icin var sinirsiz 350 dolar aylik..

en yuksek sinirli 200 gb onu da ben kullaniyorum mesela..

baglanti hizi ktu degil, diger seyler rezil kisacasi..


TOR denilen sey ne bilmiyorum ama soyle birsey var..

https://torrentprivacy.com


yurtdisinda secure sunucularda hesap satiyolar, tunneling deniyor buna terminolojide . siz bu sunucuya baglaniyosunuz sunucu ustunden cekiyosunuz tum torrent dosyalarini, aradaki baglanti sifrelenmis sekilde, nasa gelse cozemez.. guzel para yapanlar var :) (nasa cozebilir belki tabii bilmiyorum :P)

benim bir projem vardi, bi kac riskten dolayi iptal edildi..

iptal edilen bi proje oldugu icin paylasayim, yapabilen varsa yapsin :)

bir site populer bilinen tum P@P lere bagli, bir cok privaate ve public torrentlerede uye.. siz ariyosunuz, cekmek istediginiz dosyayi tikliyosunuz, sunucu cekiyo (sn de 3 mb ortalama hizla cekiyorum ben sunucumdan mesela, o civarda bi hiz ortalama) sonra size mail atiyo ya da uye panelinizde bi link yaratiyo, siz direkt rapidden ceker gibi tek parca cekiyorsunuz.. sharing derdi yok, private torrent arama derdi yok..

tek parca 50 mb a kadar ucretsiz, (mp3, pdf ne varsa buraya giriyor) ondan sonrasi icin para oduyosunuz rapid gibi, ayni anda kac dosya birden cekilebilecegi ve kac gb dosya cekebileceginize gore gold silver falan uyelikler var..

cok istemistim bunuda bi kac aksilik olmustu yatti proje..
×
×
  • Yeni Oluştur...