ssg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 2 senedir kullanıyorum , doktor üniversite hayatımın sonunua kadar kullanacağımı söyledi , buyrun soruları alim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 almayın aldırtmayın şahsi fikrim. alacaksanız bile çok güvendiğiniz doktorlara başvurun çünkü bazı psikologlar ağrı kesici gibi antidepresan veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 herşey kafada başlar kafada biter.. ben bütün problemlerin akılla çözülebilceğini düşünüyorum tabiki ilaç tedavisine karşıyım demiyorm ama ilaç içip pilot olcağın ilaçlar tavsiye etmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bak bu ilaçlar vücudun hormonal dengesini düzenlemeye yardımcı oluyor , sen bunu kendin yapabilirsin ama bu kolu kopan adamın narkozsuz ameliyatına benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Evet her antidepresan kullanan insan sorunlarıyla baş edemeyen insan değildir ki.Ben kullandığım yıl dönemde de kendimle barışık bir insandım,off ailmdn nfrt ediyrm : (( tarzı şeylere epey uzaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Şu son 1 ayda 3-4 kere Atarax kullandım ihtiyaçtan ötürü, gece yatmadan 1 tane alsam da ertesi gün herşey slow motion işliyordu. Ama sorunların aklına pek gelmiyor, koy gtüne dünyanın diyorsun. Araba kullanırken lan şimdi karşıdan gelen tıra kafa kafaya girsem ne komik olur diyip gülüyodum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 toz haline getirip burundan çekmeyin bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Wispy said: Şu son 1 ayda 3-4 kere Atarax kullandım ihtiyaçtan ötürü, gece yatmadan 1 tane alsam da ertesi gün herşey slow motion işliyordu. Ama sorunların aklına pek gelmiyor, koy gtüne dünyanın diyorsun. Araba kullanırken lan şimdi karşıdan gelen tıra kafa kafaya girsem ne komik olur diyip gülüyodum hehe bana niye böyle olmadı lan benim biraz daha yüksek kafa yaşamama etki ediyordu bu haplar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 eisenheim said: herşey kafada başlar kafada biter.. ben bütün problemlerin akılla çözülebilceğini düşünüyorum tabiki ilaç tedavisine karşıyım demiyorm ama ilaç içip pilot olcağın ilaçlar tavsiye etmem.. Eis~ mükemmel yazmışsın dostum. İlaç bağımlısı çok arkadaşım vardı. Sonuç hepsinde aynı oldu. FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hayat cok guzel ya gercekten boyle bişeye ihtiyaciniz yok ask, kendi basina bi antidepresandir, asik olun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sevişin ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 seksin aski guclendirdigi dogru ama, asksiz sex onaylamiyorum. hic tarzim degil. neyse gule gule : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Cons said: seksin aski guclendirdigi dogru ama, asksiz sex onaylamiyorum. hic tarzim degil. neyse gule gule : ) bende sekxsiz aşkı onaylamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lan ben yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 içine şeytan mı girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ritalin yakip soluyun beyler dert tasa kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oha herkes sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Phyx deli doktorlarına gidip sorunlu numarası yaparak aldığı kırmızı reçeteli hapları ezerek kokteyl hazırlardı. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben de prozac kullanmıştım 3 ay ben tavsiye etmem, yardım almak istiyorsan ilaçtan degil doktordan almalısın, psikologa gitmen daha iyi olur bence. ilaç unutkanlıktan ve sersemlikten başka bişi vermio insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kullanmayın kullandırmayın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 patide ne çok psikolojik vaka varmış yav böyle. kullanmayın antidepresan falan. depreşin depreşin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mastürbasyon yapın. var mı daha güzel antidepresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Greeny said: mastürbasyon yapın. var mı daha güzel antidepresan alıntı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar