ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bugün 20.00 itibariyle, son 36 saatin 30unda biifiiiiil ofisteydim, "çalış köpek" emrini yerine getirdim resmen, eve 10 dakika önce girdim; ölüyorum, yarına röportajım var portechoyla ve daha soru çıkartmadım, recorder bulmadım; ve tek istediğim uyumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Oooo selam söyle Tan'a sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ZaugnaKhaldun said: Bugün 20.00 itibariyle, son 36 saatin 30unda biifiiiiil ofisteydim, "çalış köpek" emrini yerine getirdim resmen, eve 10 dakika önce girdim; ölüyorum, yarına röportajım var portechoyla ve daha soru çıkartmadım, recorder bulmadım; ve tek istediğim uyumak. ya bırak ya sabah 10dan akşam 8e kadar labdaydım aralarda kütüphaneye gidip ders çalıştım ve okul resmi olarak tatilde gölgeliycem konunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar