b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 arkadaşlar mimar sinanda istatistiğe bu sene başlamış arkadaş var mı? bi dönem toplamda 8-10 kere okula gittim.bi boktan haberim yok her dersten kaldım bazı şeyleri öğrenmem lazım da var mı kimsecikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 istatistik yerine sanat tarihi veya matematik deseydin bisürü arkadaşım vardı yardımcı olabilicek ama istatistik:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 istatistik matematik zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 farkli bolumler ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 istatistik diye bölüm mü var? ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 var var. ya aslında güzel bölüm, severek ve isteyerek girdim ama iş yüzünden hiç gidemedim nerdeyse okula. şimdi de çuvalladım baya bi boktan haberim yok. ne hoca tanıyorum ne öğrenci. bi tane arkadaşım var üst sınıflardan fx sınavı falan bişiler sayıkladı :D sınava girsem de notum yok off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 okulun karşısındaki fotokopicilerde ders notları olması lazım girmeyi dusunuosan bi bak oralara. fx dedigi de bütünlemenin artistik ismi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 baktım da pek bi nane bulamadım ya. zaten girmiycem vazgeçtim. yine de bölümden olan var tanışalm kimseyi tanımıorum mal gibi 5-10 kere gittim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bi bölümler/uniler topigi olucaktı oraya bak istersen ama ne istatistikten ne de mimar sinandan birini bulabilceigini pek sanmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 1. sınıfta verecekleri dersler gayet basittir aslında, sonradan dert olur ama kalırsan, bütünleme vs. şansın varsa değerlendir derim. Genel istatistik kitabı alsan bir okusan, baksan anlarsın zaten, zilyon tane dağılım, analiz vs. olur onlardan kıl tüy sorular sorarlar en kötü odur yani sınavda çıkacak olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar