Faust Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 selam arkadaşlar. şimdi başlığı okuyupta "eueheu" falan diceksiniz biliyorum ama. beko nexus modeli bi pc var. kasa perçinli sadece altta kiliti var. anahtar falan vermediler. nası açarız bunu?!?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 "eueheu" falan hmm kullanma katalogu verdiler mi belki orda yazıyordur.. vidasız bi kasa görmedim.. vidasız kasalar varmış, kapağı direk çıkartıyormuşsun.. ama deneme imkanım olmadı onları[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Vidasız sürgülü olanlarda genelde ön panel çıkarıldıktan sonra yan kapaklar açılıyordu. Deneyebilirsin. Ama kilit falan demişsin. Ne bileyim garanti olayı yüzünden yada servis ücreti bize gelsin, başkası açamasın bilmemne davasına bir hinlik düşünülmüş olabilir, ki bu normaldir burası Türkiye. Zamanında kartlar çıkarılmasın diye veri yoluna kartları çekomastik ile tutturanlar bile görmüştüm.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Yuh çekomastikmi :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 zati bekodan ( ne markası olduğu belli değil ) pc alırsan pc yi açabildiğine dua et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Nası çıkmaz abi ? Nası işmiş o öyle. Beko açabiliyorsa sende açabilirsin gayet güzel. Resmi varsa post edebilirmisn bir bakayım . Bir tekniğiv ardır onun. Yada değişik tornavida gerekiyorsada rahatlıkla bulabilirsin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ahaha. işte türk aklı. adamlar kilit koymuşlar ama o kilit sallama :) sadece görüntü için. kasanın ön paneli varya. power falan. orayı kendine dooğru kuvvetlice çekiosun. açılıyor :) kilit hiç bi işe yaramıyor. boşa dönüyor :)[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 - kasayı açamıyorum - tamam dur ben açayım *!snikt!* *!skkrrrt!* tamam buyur kasan açılmıştır. - e.. ama.. ama.. - ee açtık işte daha ne mızmızlanıyorsun :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ASD-DSA Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bone sux :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 tek-mee çok etkilidir[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 (muminin odasına gider, pencereden atlar kapıdan yine gelir odaya, muminin ensesine bi şaplak indirir kaçar)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Mayıs 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben aynı kasayı 3 senedir kullanıyorum. dediğin gibi ilk baslarda nasıl accam dye zorlanıyosun sonra bi bakıyosun zorlayarak acılıyomus. takarken de öle çat çut diye ön kapağa vurursan rahatca takılıyo.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Asus'un gerçektente üzerinde kilit olan kasaları var... belki onlardandır... çilinigir kullan :) :)[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 dinamit kullan[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Böyle açılmayacak şekilde gerzek kilitler tasarlayıp üreten ve kullanıcıya güçlük çıkaran firmalardan nefret ediyorum. Sanane kardeşim ? İstersem açarım içini parçaların hepsini kırarım teker teker neyi kimden koruyorsun ? Hadi internet cafe olsa parça marça çalma riski yüzünden kapatmaları normal karşılanır , benim lan bu benim ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar