Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasayı açamıyorum!

Faust

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar.
şimdi başlığı okuyupta "eueheu" falan diceksiniz biliyorum ama.
beko nexus modeli bi pc var.
kasa perçinli sadece altta kiliti var.
anahtar falan vermediler.
nası açarız bunu?!?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır.
ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı.

necr0potence. (01:11 AM) :
listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX
Sosyal ağlarda paylaş

Vidasız sürgülü olanlarda genelde ön panel çıkarıldıktan sonra yan kapaklar açılıyordu. Deneyebilirsin.

Ama kilit falan demişsin. Ne bileyim garanti olayı yüzünden yada servis ücreti bize gelsin, başkası açamasın bilmemne davasına bir hinlik düşünülmüş olabilir, ki bu normaldir burası Türkiye.

Zamanında kartlar çıkarılmasın diye veri yoluna kartları çekomastik ile tutturanlar bile görmüştüm.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha.
işte türk aklı. adamlar kilit koymuşlar ama o kilit sallama :)
sadece görüntü için. kasanın ön paneli varya. power falan. orayı kendine dooğru kuvvetlice çekiosun.
açılıyor :)
kilit hiç bi işe yaramıyor.
boşa dönüyor :)[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır.
ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı.

necr0potence. (01:11 AM) :
listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX
Sosyal ağlarda paylaş

tek-mee çok etkilidir[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ben aynı kasayı 3 senedir kullanıyorum. dediğin gibi ilk baslarda nasıl accam dye zorlanıyosun sonra bi bakıyosun zorlayarak acılıyomus. takarken de öle çat çut diye ön kapağa vurursan rahatca takılıyo.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle açılmayacak şekilde gerzek kilitler tasarlayıp üreten ve kullanıcıya güçlük çıkaran firmalardan nefret ediyorum.

Sanane kardeşim ?
İstersem açarım içini parçaların hepsini kırarım teker teker neyi kimden koruyorsun ? Hadi internet cafe olsa parça marça çalma riski yüzünden kapatmaları normal karşılanır , benim lan bu benim ![signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...