Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer dünyasında yeni bir adam...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ormanın içerisinde durmuş, bu tanımadığı dünyada, dağın eteklerindeki yanmakta olan şehre bakıyordu. Orta yaşlı vücudu yeni bir hayatın içine çekilmiş, ve şimdi o hayatın hiç de kolay olmayacağını bu manzaradan anlamıştı.

İmparatorluğun doğu cephelerinde şehirler, kasabalar bir bir yağmalanıyor, insanlara yardım etmeye gelen Düzen'in askerleri genelde hep geç kalıyordu. Yeni yeni, Kaos'un düzenli ve planlı hareket ettiklerini anlıyorlardı ve bu yüzden sınırda birçok kayıp çoktan verilmişti...

Derin bir nefes aldı. Daha vermemişti ki, bir çığlıkla irkildi. Ormanın hemen girişinden geliyordu. Hızla pelerinini üstüne çekti ve bir ağacın arkasına saklandı. Yüzünü hafifçe ağacın gövdesinden çıkartarak sesin geldiği yöne doğru baktı. Eli epesindeydi.

Hırıltıları ve anlamsız kelimeleri duyduğunda yeşilderilerin yine masum birisinin peşinde olduğunu anladı. Çok geçmeden de yanılmadığını anladı. İki yeşilderili, genç bir köylüyü büyük bir keyifle kovalıyor, gencin korkusuyla dalga geçerek aralarındaki mesafeyi koruyorlardı. Genç arkasına bakmadan, gözlerindeki yaşlardan önünü görmeden koşuyordu. Nefesinin ne kadar dayanacağını bilmeden...

Genç köylü hızla yanından geçtikten sonra orta yaşlı adam epesini kınından şimşek hızıyla çıkardı ve ağacın arkasında iki yeşilderilinin önüne fırladı. Yeşilderililerin yüzündeki pis sırıtış yok olmadan sağdakinin boğazına keskin kılıcını sapladı. Sol taraftaki ise ani bir hareketle sadece elindeki mızrağı öne doğru savurdu.

Buna hazırlıklı olan pelerinli adam kenara çekilirken kılıcını yeşilderilinin boğazında bıraktı ve kemerinden çıkardığı tabancasıyla sol taraftakinin karnında koca bir delik açtı.

Sesleri duyan genç durmak isteyince tökezleyerek yere yuvarlandı. Yine de ne olup bittiğini bilemediği için yerde geri geri kaçmayı sürdürdü. Koluyla gözlerindeki yaşı sildiğinde ise karşısında bıyıklı, pelerinli ve elindeki kılıçtan yeşil kanı temizleyen bir adam gördü.

-"Çok teşekkür ederim bayım!?"

-"Önemli değil evlat..." diye cevapladı adam elini gence uzatarak.

Şaşkınlığını üzerinden atmaya çalışan genç ise daha önce kasabada görmediği adamın elini tutup ayağa kalktı.

-"Ben Anton... Anton Faros" dedi.

-"Ben de Vasmussen... Vasmussen Tehar" dedi orta yaşlı adam. "Memnun oldum."
Mesaj tarihi:
2009'un getirdiği ilk güzel sürpriz oldu benim açımdan, umarım ki yılın geri kalanı için bir işarettir bu. :)

elinize sağlık üstad!
Mesaj tarihi:
Sevgili dostlar, Vasmussen'in giriş şifresini unuttuğum için ikinci olarak açmış olduğum WargoBolord'la yazıyorum. Daha doğrusu şu anda kullanmakta olduğum mail adresime bu ismin şifresi geldi.

Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle... Sonra da Warhammer Online oynamaya başladığım da yukarıda anlaşılmadıysa Karak Eight Peaks'te bir karakter yaratıp 8. seviyeye geldim. Tabii ki dostlarla olmak isterim, kim nerede ne yapıyor bilirsem çok geç olmadan yeni baştan başlayabilirim. Role Play ve open RVR server'ların inanılmaz çekici geldiğini de belirtmek isterim.

Sevgiler, saygılar,
Vasmussen Tehar
Mesaj tarihi:
herhalde en çok rp sunucuları ilgini çekecektir ancak ben ve bazı arkadaşlar karak-norn'da order oynuyoruz halihazırda, şu anda avrupa'nın en işlek sunucusu diyebilirim eight peaks ile beraber. genelde forumdaki arkadaşların hemen hepsi bu iki sunucuda iki ayrı tarafa da dağılmış durumda. şayet gelmeyi düşünürsen her zaman bekleriz, karakter isimlerimiz de comeback kings başlığında mevcut. :)

her şekilde, iyi eğlenceler. ;)
  • Yeni Oluştur...