BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 21 Ocak Çarşamba başlıyorlar NCAA yayınlamaya Duke-North Carolina State maçıyla. Şu an program belli değil ama konuştuğum kendileriyle ayda 6-7 maç yayınlayacakları yönünde. B.J Mullens,James Harden,Earl Clark ve daha birçoğunu Türk bir yayın kuruluşundan izleyecek olmamız süper gerçekten. edit : Bu gece 3'teymiş maç.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 of hem de efsane bi maçla başlıyorlar.müthiş oluyo duke nc maçları
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Yalnız maç North Carolina State ile , ünlü North Carolina Tar Heels ile değil =]
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 onu fark edince izlemedim zaten.battle of the blues var zannetmiştim yazık oldu. zamanında bi maç izlemiştim şimdi onu aradım da tam emin olamadım da kadroda rasheed fln olduğuna gçre 95 senesinde OT ile biten maç galiba.inanılmaz bir maç o.
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 NCAA çok değişik bir kültür gerçekten..Amerikalılarında şu spora/sporcuya olan sevgisine de bayılıyorum...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 inşallah 2 yıla bende orda oynicam asljdasdsa
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Eheh bizde de vardı o hayaller. Aslında sporcu bursunu almak çok zor değil ama takımda oynamak zor,araştırmıştım baya.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 North Carolina Tar Heels maçı veriyorlar sürekli gına geldi,efsane bir tarihleri var kabul ve Duke derbisi kaçınılmazdı,naklen yayınlanmalıydı NTVspor böyle bir işe kalkıştıysa. Ama bu sezon North Carolina'dan gayet daha iyi takımlar var biraz da bunları izlesek fena olmaz,ne bliim 25-1 giden bir Oklahoma var.Pittsburgh var.
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 nba izliyoz zaten yeterince, ncaa yayınlamasına hiç gerek yoktu bence. ona gelene kadar, nfl-nhl falan yayınlasa arada cok daha zevkli olurdu
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 NFL veya NHL'e yakın ne kadar adam varki ülkede? Hadi üniversite takımları falan var artık heryerde de, NFL biraz daha gerçekçi ama basketbolun önünde değil popülerlik olarak,Kaan Kural'a ve Murat Kosova'ya kalsa onlar dünden razı NFL'e,adamlar hastası.Neyse zaten sezonu bitti tartışması gereksiz. Ayrıca NCAA>NBA (Ortaya konan mücadeleden ve rekabetlerden tat almak açısından)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ayağında enfeksiyon vardı onun bir parçası kesildi,bitti basketbol hayatı yani. Oynasa güzel olabilirdi herif 2.34, %70'le fg kullanıyordu.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Valla 2 yıla okul da takıma girersem bende oynicam inşallah xD ACC de olucak büyük ihtimal
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Bu arada Big East konferansında Connecticut - Syracuse maçı 6 uzatmaya gitmiş röeh
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ty lawson gibi muhteşem bir guard'a ve tyler hansbrough gibi harika bir skorere sahip olan north carolina, detroit'teki final-four'da favorim. özellikle ntvspor'dan izlediğim duke-north carolina maçında, lawson fena vermişti eline duke'un, o zıp zıp zıplayan seyircilerin önünde.
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 penn state, big ten tournamentta yattik bildigim kadariyla. lan 11 takim var zaten, 7si gitmis, biz gidememisiz, ise bak.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Big Ten sağlam konferanstır,7 takım yollamaları doğal bence
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Division 2 de oynayıp ilerleme şansım olabilirmi ilerde ? Girebilirsem University of Miami deniyecem ACC de o hem , Division 1 xD
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 efes veya fb ülkerin altyapısında oynamıyorsan hiç deneme bence %1'den bile daha az şansın var çok zor o işler.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Abicim element uydurmayın,arkadaşım Washington Huskies'de oynadı 2 sezon babalar gibi.Kendini orada gösterdi,lisedede oynadığı en iyi takım Yeşilyurt falan
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hakketen element uydurmuş Hotdog , yetenek bir yere kadar , oynamak isteyen adam ciddi ciddi çalışır oynar zaten sonuçta bu antreman yapa yapa gelişiyo ama şöle bi sorunum olabilir tabi gidersem ayakkabıyla 2 metre oluyorum fakat şuana kadar hep pivot oynadım ki orda ortalama bir uzunluk 2 metre pivot oynamam zor , en kötü 4 numara oynayabilirim biraz şutlarımı geliştirirsem iyi olur edik : veletken efes ve itü de oynamıştım ama sonra 14-17 yaş arası 3 yıl bıraktım resmen o arada bırakmasaydım tekniğim çok daha iyi olucaktı tabi , zamanında Deniz Kılıçlı yla beraber oynuyordum küçükken o şimdi Ncaa de koçum benim :D
Öne çıkan mesajlar