Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NCAA Ntvspor'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
21 Ocak Çarşamba başlıyorlar NCAA yayınlamaya Duke-North Carolina State maçıyla.

Şu an program belli değil ama konuştuğum kendileriyle ayda 6-7 maç yayınlayacakları yönünde.

B.J Mullens,James Harden,Earl Clark ve daha birçoğunu Türk bir yayın kuruluşundan izleyecek olmamız süper gerçekten.

edit : Bu gece 3'teymiş maç.
Mesaj tarihi:
onu fark edince izlemedim zaten.battle of the blues var zannetmiştim yazık oldu.
zamanında bi maç izlemiştim şimdi onu aradım da tam emin olamadım da kadroda rasheed fln olduğuna gçre 95 senesinde OT ile biten maç galiba.inanılmaz bir maç o.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
North Carolina Tar Heels maçı veriyorlar sürekli gına geldi,efsane bir tarihleri var kabul ve Duke derbisi kaçınılmazdı,naklen yayınlanmalıydı NTVspor böyle bir işe kalkıştıysa.

Ama bu sezon North Carolina'dan gayet daha iyi takımlar var biraz da bunları izlesek fena olmaz,ne bliim 25-1 giden bir Oklahoma var.Pittsburgh var.
Mesaj tarihi:
nba izliyoz zaten yeterince, ncaa yayınlamasına hiç gerek yoktu bence. ona gelene kadar, nfl-nhl falan yayınlasa arada cok daha zevkli olurdu
Mesaj tarihi:
NFL veya NHL'e yakın ne kadar adam varki ülkede?

Hadi üniversite takımları falan var artık heryerde de, NFL biraz daha gerçekçi ama basketbolun önünde değil popülerlik olarak,Kaan Kural'a ve Murat Kosova'ya kalsa onlar dünden razı NFL'e,adamlar hastası.Neyse zaten sezonu bitti tartışması gereksiz.

Ayrıca NCAA>NBA (Ortaya konan mücadeleden ve rekabetlerden tat almak açısından)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ty lawson gibi muhteşem bir guard'a ve tyler hansbrough gibi harika bir skorere sahip olan north carolina, detroit'teki final-four'da favorim. özellikle ntvspor'dan izlediğim duke-north carolina maçında, lawson fena vermişti eline duke'un, o zıp zıp zıplayan seyircilerin önünde.
Mesaj tarihi:
Hakketen element uydurmuş Hotdog , yetenek bir yere kadar , oynamak isteyen adam ciddi ciddi çalışır oynar zaten sonuçta bu antreman yapa yapa gelişiyo ama şöle bi sorunum olabilir tabi gidersem ayakkabıyla 2 metre oluyorum fakat şuana kadar hep pivot oynadım ki orda ortalama bir uzunluk 2 metre pivot oynamam zor , en kötü 4 numara oynayabilirim biraz şutlarımı geliştirirsem iyi olur

edik : veletken efes ve itü de oynamıştım ama sonra 14-17 yaş arası 3 yıl bıraktım resmen o arada bırakmasaydım tekniğim çok daha iyi olucaktı tabi , zamanında Deniz Kılıçlı yla beraber oynuyordum küçükken o şimdi Ncaa de koçum benim :D
  • Yeni Oluştur...