draw Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Arkadaslar sizden sadece bisey isticem lütfen bana brtitainli serverin haritasini göderirseniz cok sevinirim e-mail adresim:[email protected] lütfen bekliyorum :P
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 britainli server?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 çizgi dünyası? brtitainli server? topic adı draw? hö ne neden?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Mayıs 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ultima online için britain haritası mı arıyorsun ben mi yanlış deşifre ettim? eğer öyleyse ultimatr.com dan bulabilirsin.[signature][hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bende DAOC icin sandım bi yere yollicam konuyu nereye yolliim bilemedim ehhe bi soylese tam olarak ne aradııını[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Britain haritasi diye İngilterenin şu anki haritasini yollamayı düşünüyordum bende yoksa? UO daki Lanet yer Brit.. mi? Anlam veremedim doğrusu[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Öne çıkan mesajlar