Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kokaku no Regios (Chrome Shelled Regios)

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

animelerde oluyor o saçlar da niye gerçekte olmasın, amma ezdiniz adamları. (:P) sanatçı kişiliklerine bakın hem siz, lokum gibi şarkılar yapmışlar anime için kurdukları grupla ehe.

demin raw'ı izledim, ekşın var bayağı bu bölümde. gelecek bölümde de ilginç gelişmelere olacak gibi. bakalım inşallah saptırmayacaklar esas öyküden, batırmazlarsa 2011'e filan devam edebilirler ikinci sezonla şanslıysak.
Sosyal ağlarda paylaş

21

ehe dövüş güzeldi ama havada auralarla uçarlarken dragonball geliyor aklına insanın. (:P) haia'nın sebebi de eften püften olmuş biraz, babası memnundu ki durumdan? neyse.

felli bir çıktı layfon ikiye yarıldı fonfon diye bağırmasından. bravo yani. sus otur seyret işte.

leerin'in gelmesiyle haikizoku sırrı ortaya çıkacak mı bakalım, grendan geldi artık zurna zırt diyecek. 24 yerine 26 bölüm olsaymış keşke, sıkıştıracaklar galiba gereksiz.

ama anladığım kadarıyla halen roman hikayesinden uzaklaşmadı, umutluyum. en azından ciddi bir kapışma daha koyup "daha hikaye yeni başlıyor" diye bitirebilirler. çünkü hakikaten hikaye yeni başlıyor gibi romanda, önümüzdeki yıllarda ikinci sezon yapmamaları için neden yok insanların ilgisini bozmazlarsa finalde.

hmm demin baktım da myath ile çarpışmışlar romanda, orayı atlamaları kötü oldu. :(

Sosyal ağlarda paylaş

spoil

yahu eğer 24 bölümse bu bölüm resmen boş olmuş. en son saniye de gelen hatunu ve grendan ı saymazsak hikayeye dair hiç bişi olmadı.yani ziyandır gözümde. ama eğer ilerletceklerse sorun değil.

onun dışında aurali dövüş beni pek sarmadı hehe bir de lance shelled city dediler grendan için. lance detayını kavrayamadım ve hani o kraliçeyse niye kendi şehirlerine saldirabiliyor onu da anlamadim.

Sosyal ağlarda paylaş

pronoit

hikaye zaten romanda da daha yeni açılıyor, esas kısmına yeni yeni geliniyor denebilir. tonla karakter var sadece yüzünü gördüğümüz, HB'ciler, dixerio (nina maskelilerle dövüşürken gelen tip) filan.

lance shelled, chrome shelled gibi ayrımlar olabilir, emin değilim. ya chrome olayının bir alt katmanı olabilir. vardır bir esprisi ileride göreceğimiz ama birinci sezona sığmayacak o açıklamalar.

kendi şehrinin kraliçesi, czellni üzerine bir hükmü yok yani. her şehir kendi dengiyle dövüşebildiği için doğrudan saldırabileceğini hiç sanmıyorum, saldırmak istediğini de düşünmüyorum. sadece haikizoku'yu istiyor. ama almak için neler yapacak göreceğiz, bu sezona sığar belki.

Sosyal ağlarda paylaş

22

leerin hala vermedi katanayı, galiba son bölümde sıkışınca son anda filan verecek. öte yandan saya mı bilerek yapıyor bu işleri anlaşılmadı.

aslan nina, leerin'i yolladın sevdiceğiyle yalnız olsun diye. sana da bu yakışırdı, benciller çatlasın heh.

savaris 24'te dayak yiyecekmiş gibi kaşınıyor, layfon kaşıyacak herhalde.

prezidant daha önce grendan'da birinci bölümde geçen savaşı hatırlayıp hazırlattı topu, ona da bravo.

öte yandan o arı mıdır nedir ışını yiyince haikizoku tümden elegeçirdi anlaşılan nina'yı. 23'te dağıtacak hepsini, sonra savaris dalacak, layfon dövecek gibi duruyor.

böylece romandan ciddi kopmuş oldular, claymore gibi ekşınla bitirecekler anlaşılan. umarım tümden mundar etmezler de millet ikinci sezonu ister.

Sosyal ağlarda paylaş

22 spoil

yav bölümler iyi güzel de bana nedense pek doyurucu gelmiyor. ama bu bölüm geçen bölüme göre gayet iyiydi en azından birşeylerin olacağını hissettirdi de yan hatun karekterler ne bilim nedense muhabetleri çok tekrar ediyor gibime geldi. ama bekliyoruz hayirliysa bakalım nasıl olacak. bu ara şeyi merak ediyorum, bu kei cannon ( bu dimi adi tekrar bakmayayım anladınız ) ya 12 heaven blade sahibi arkadaş tarafından kullanılırsa acaba bir limiti var mıdır?

Sosyal ağlarda paylaş

çıktı, onları seyretmezseniz hiçbir şey anlaşılmaz çünkü hikayenin başını anlatıyor. hatta en son bölümde o hikayeye direkt bağladılar ana hikayeyi.

öte taraftan daha esas hikayeye yeni geçti kitap ki ilk sezon büyük ölçüde kopacak ondan finiş yapmak için. daha vol 14'te yeni yeni ortaya çıkıyor neyin ne olduğu.
Sosyal ağlarda paylaş

Haftaya son bölüm. Ninaya şeytan çıkarma yapacaklar heralde .İkinci sezon olmalı artık mal gibi kalmaz inşallah.Gorneo karizma adam leerini ,layfona götürecektir.Zaten öyle bakan bi kızın istediğini yapmazsan içine keçi girer.Neyse katanayı alan layfon ninayı da kurtarır filty monsterları da keser ama bu olay burda bitmemeli.

Düetlere yazıya falan spoiler koyacaktım ama spoiler uçmuş.

#2: "Yasahii Uso w/z Felli Loss 「ヤサシイウソ w/z フェリ・ロス」" by Chrome Shelled feat. Felli Loss (eps 4,9,11)

#3: "Yasahii Uso w/z Nina Antalk 「ヤサシイウソ w/z ニーナ・アントーク」" by Chrome Shelled feat. Nina Antalk (eps 5,7,10)

#4: "Yasahii Uso w/z Leerin Marfes 「ヤサシイウソ w/z リーリン・マーフェス」" by Chrome Shelled feat. Leerin Marfes (eps 6,12)

#5: "Ai no Zuellni (愛のツェルニ)" by Chrome Shelled (eps 13-15,17-22)

#6: "Ai no Zuellni w/z Mayshen Torinden" (愛のツェルニ w/z メイシェン・トリンデン) by Chrome Shelled feat. Mayshen Torinden (ep 16)
#
7: "Ai no Zuellni w/z Leerin Marfes" (愛のツェルニ w/z リーリン・マーフェス) by Chrome Shelled feat. Leerin Marfes (ep 23)
Sosyal ağlarda paylaş

pc bozuk olduğundan komşunun makinesinden demin izleyebildim ancak:

23

özgün hikayeden iyice koptular görünen o ki, ikinci sezona bağlanamayacak kadar saçmalayacaklarından endişe ediyorum 24'te. cünkü savaris haikizoku'yu cıkarıp kendine alacakmış gibi gösterdiler. onu dövünce çıkıp geri mi dönecek gibi bir ihtimal geliyor aklıma ama.

cok alelacele anlatmaya alışıyorlar bazı şeyleri ama yeterince bilgi de veremeyecekler gibi cünkü romanlar da ancak 13'te filan acıklamaya başladı. hepten uydurma birşeyler anlatmasalar bari.

layfon'a son anda katanayı verip aklını aldırtacaklar savaris'in sanırım ama gerisini nasıl bağlayacaklar emin değilim. nina'dan keci cıkıp da geri dönmezse ikinci sezonun olacağı varsa bile saçmalayıp romanlardan kopuk birşey olmak zorunda kalabilir. vol 13'te olanlarla alakasız durum çünkü.

Sosyal ağlarda paylaş

eve son bölüm beklediğimden çok daha iyi çıktı, romanlardaki hikayeye hala bağlayabilirler ama yeterince tatmin etti hem gelişmeler hem de karakterlerin davranışları.

24

öncelikle en çok hoşuma giden herkes alması gerektiği dersi aldı. layfon ve felli nihayet nina'nın beşinci bölümde dediğine geldiler, nina da artık bunun farkında ve güveniyor layfon'un kararlarına. felli de nihayet aklını başına topladı gibi ama layfon gemisini kaçırdığını kabullenemiyor hala, napalım sonraki sezona o da.

öte yandan leerin'in kraliçe ile bağlantısını öğrendik, saya olaylara bulaştı, ignasis olaya dahil oldu ucundan da olsa, savaris belasını buldu, diğer hb'leri az da olsa gördük, başkan havasını attı sonunda kendisini patlatmaya gerek kalmasa bile, dixerio da çıktı "savaş daha yeni başlıyorrrr" geyiğini yaptı gintama 150'deki gibi lol. doğru ama, hakikaten öyle.

en sonunda da herkes hayatına kaldığı yerden devam edebildi, layfon ve nina'nın sandviçleri araklıyor czellni, sharnid gene kazanova, dinn garibanı da yalnız kalmadı filan. temiz bir sayfa var, saya'ya 1-2 şey yaptırırlarsa romandaki yerden kopmazlar tahminim.

evet devamının geleceğinin söylenmesi çok güzel ama umarım kendileri hikaye uydurmaya çalışmaz, romanların yeterince birikmesini beklerler. ya da fmp: fumoffu! gibi birşey deneyebilirler, potansiyel var. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...