Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 haftada bir bölüm çıkıyor, sanırım pazar sub'lanıyor. 19 yorumuma ekleme yalnız czellni'nin lapacıları işi ilerletmiş galiba, o paralı askerler dışında da böcek dövmeye başladılar 3-5 bile olsa. leerin'in olduğu şehirle kapışacaklar gibi ama nasıl bitirecekler bakalım sonrasında. anime'e özel saçma bir bitiş olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Yanlız o ameleler nasıl bir anda öyle yaratık kesebilir oldular ben onu anlamadım ya.Yani tamam 3-5 saglam adamı vardı ama zamanında Nina'nın kesemediği yaratıkları(ve daha büyüklerini) indiriyorlar orda.Öyle power-up olacak kadar boş zamanları olmadıki (Hani bir training arch felan yaşanmadı yani). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aradan 12 bölüm filan geçti gerçi, bu sürede diğer bazı mangalarda kendini geliştiren 3-5 kişi daha olmuştur belki. sharnid gene ateş ediyordu hiç tınlamadılar mesela. bir de fon "izleyin de öğrenin" diye kaydettirmişti, onu kullanmış olabilirler en azından takım çalışmasını ilerletmek için. ayrıca kaçmıyorlar eskisi gibi zoru görünce, ciddi kayıp verseler de aradan kei mei patlatan birileri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 19 Güzel legend of regiosla birleşti konu şimdi.Leerin ,sayayı taşıyormuş.Queen de, leerinin anası büyük ihtimal ama niye atmış çocuğu sokağa.Ya da kardeşi mi ,akrabası mıyoksa saya mı queenin akrabası.Leerini çöpe atmazsa Layfonun tahta çıkma gibi bi şansı var o zaman. Leerin çok önemli bir karakter zaten animede az yer alsa da novelde her chapter ona mektupla başlıyor. Bütün sezon boyunca ben eziğim diye ağlayan ninayı(AKA ruk lii) susturabilen birisi zaten önemlidir .Memelere basınca susuyormuş aslında. Faceman de ne çakal adammış.Kanapeden çıkıyor, burnunu olmadık yerlere sokuya asdasdas. Biraz bişeyler anlattılar ama bi ton soru daha çıktı şimdi.Neyse anlayacaz sonunda ne ayakmış regios. Şimdi döngüde sıra ninadaydı.Haftaya felli sonra leerin sonra meisen diye gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 elemtere fiş, kem gözlere şiş ve gene fon'un aklını başına getiren nina oldu, teşekkür ediyoruz felli'nin abisine değerli yorumu için.fellik fellik fon peşinde koşmadı, fon onun peşinde koştu. budur. onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine. B) kekçinin şansı hiçbir zaman yoktu. felli'den de cacık olmaz. nina'nın da zaten özel ilgisi yoktu, tokyo liselisi sanmıyor kendini diğer üçü gibi. fon varırsa muhtemelen leerin'e varır ama o da ilk sezonda olacak iş değil. ya da kimseye vardırmaz yazar ki pembe dizi gibi seyredenler bırakmasın. bu bölümde nina'nın kurtardıkları: - leerin (kof'çu eleman caka satadursun, öbür tip biletini kesecekmiş gibi göründü ileride) - czellni (hem şehir hem peri) - layfon'un aklı (kahretti kendini yavrucak, haklı da yani) - felli'nin aklı (belki dünyanın onun çevresinde dönmediğini anlamıştır mor patlıcan olunca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya ağlar 12 den sonrasını hd bulamadım. bir iki tane buldum ama onlarda da seed yoktu. fikri falan olan var mı ? bu arada illaki torrentten indirmek zorunda değilim her türlü linke açığım. ps: ya torrent muhabeti animeler için illegal değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 türkiye'de satılmayanlar için değil. hd'ler var 18'e kadar. burada bulabilirsin kimler yapmış, sonra google'dan aratınca çıkar. taka 14 hd'yi çıkardı dün, sonra 15-18 arası ayako'dan alınma sub'ları oturtmuş birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 4. bölümdeyim de baya kaliteliymiş böyle devam eder inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 taka biraz geriden geliyor olsa da düzenli cikartiyorlar 1 haftada 1 bölüm. Onun dışında sam'in bahsettiği, ilk 10 bölüm için whatever sonrası için whenever biraz daha sonrası için whichever isimlerini kullanan birisi de ayako'nun sublarıyla, hd yi birleştirmişti, bende ilk ondan takip ediyodum ama taka'ya geçtim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oh be en sonunda yetiştim. ( gerçi arada chaos head'i bitirdim heh ) nese baya iyiymiş ama tek bişi dicem spoil işte sharnid is fine nerf fonfon pls. adamın omurgasına köprü girdi hala evreni yok edecek kadar güçlü oha.asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 for the lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 20 raw çıkmış ya sublasalarda izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 evet 20 raw'ı izledim demin, yarına çıkar herhalde. ilginç gelişmeler var. spoiler okumak isteyen varsa biraz yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ayako'dan çıktı 20. 20 nina'nın anlatmaması iyi olmadı ama anlatsa da yapacakları birşey yok aslında. savaris bulacak mı bakalım, son kapışma onunla olacak gibi ayarlıyorlar gibi. felli gene tripten tribe girdi, endişelenmişmiş lol. ulan nina'yı arama rüşvetiyle layfon'u kapmaya kasıyordun, biz de yedik. "nina döndü diye niye bu kadar mutlu oldu layfon :( :( :( " diyor prenses. hiç karşı koymadı kendini kaçırana herhalde diye göstermediler sanırım orayı. (:P) şu haia da ille dayak yemeden mutlu olmayacak, tam yenilen pehlivan modeli. leerin katanayı verecek anlaşılan, onunla rencide edecek layfon. iyi gidiyor ama, son bölümlerde sapıtmazlarsa da ikinci sezona bağlarlarsa süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Anidb diyorki "22 Invincible Lance Shelled Grendan Draws Near" Yani ya grendan archı 3 bölüm olacak yada 2.sezon olucak.Ki bu heavne blader'ların 12 tane olması lazım queen en güçlü o da var yani malzeme bitmez sağlıklı olanı 2.sezon çekmeleri olur.Gerçi kimsenin Grendan'ı dövmek gibi bir derdi yok... Bende felli'yi begenmedim bu bölüm pek fazla, çok kapris yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet ikinci sezon lazım ama yapılan yorumlar da anime'e özel son yaptıklarına yönelik maalesef şu anda, çok abuk bitirmeseler bari. varsın askıda kalsın, uydurma sondan iyidir. ama herhalde ikinci sezonun gelmesi 1-2 yıl alır romanların çıkış hızına bakılırsa. napalım artık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tav sezon 2 gelmezse çok salak olacak ki. zaten 20 bölüm oldu ama toplasan 2-3 saatlik bi hikaye aslinda anlatildi. gerisi yok fellinin tekmesi. yok poliscilik. yok şu yok bu. umarım sezon 2 olur. veya ne bilim ova falan kassinlar. bu bölüme gelirsek spoild açikcasi felli'nin sharnid'e çıkışı kadar absürd bir olay görmedim.ordu/birlik herneyse olduklarını unuttular. sanki futbol maçı o. herkes herkese bel bağlıyor ki. sonra bende ki çeviri de -ayako - nina döndü ve o mutlu.. diyor. oha be. Sharnid de güçlensin artık. geyik adamı olmasın.deee mi ne var o eleman da tek kelime etmeden karizma yaratiyor.ldsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o deilde savaris cok karizma be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 vol 13 kapağı "nina gölgede kalacak" sıkışlarına en güzel cevap olmuş. sağ üstteki yeni bir karaktermiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kapak kızı o kızın bir gözü o ingilizce hikayedeki kızın gözü mü yoksa uydurdum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eee yok, biraz daha karışık olay. merak eden olursa bu başlıkta ln'leri okuyanlar yazıyor devamlı yenileri yayınlandıkça. çok ağır spoiler bulunduğunu hatırlatayım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 pronoit said: kapak kızı o kızın bir gözü o ingilizce hikayedeki kızın gözü mü yoksa uydurdum mu? evet banada öyle geldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nasıl bu kadar güzel olabilir bir ed ve bütün sezon kullanılmaz. :( bayağı cosplay fotoları vardı üyelik isteyen bir sitede, (üşendim ne yalan söyleyeyim, thumbnails yetti gerçi) süper yapmışlar kostümleri şimdiden. irkildim hatta bir an heh. not: 21 raw çıktı, yarın ayako gene çıkarır sanırım sub'lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ahahah o nasıl saçlar öyle adamlardaki lan.Bunları görünce şarkıdan soğudum. Seslendiren hatunlar aynı zamanda şarkıcılık da yapıyorlar sanırsam.Felliyi seslendirenin adını yazınca youtube'a direk sevişen lezbiyen klibi çıkıyor ilk sıraya oturuyor:)Vay vay feliye bak diye izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 evet ya o nasıl bir saçtır erkek olduğu bile belli olmuyor.. ayrıca Chrome Shelled - Ai no Czerny bu şarkının klibi de bombaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar