Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 arkadaşlar bana şeffaf parafin lazım.. "parafin ne lan??" diyenler için: mumun hammaddesi. eritilip mum yapılıyo böyle güzel güzel.. yalnız içine denizden topladığım envai çeşit gereksiz malzemeyi atıp şarap kadehi gibi bi kabın içine koyacağımdan dolayı şeffaf istiorum beyaz değil.. daha önceden bu işle ilgilenmiş olanlar vardır belki.. arama yaptım ama nerden bulabilirim hiç bi fikrim yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bombamı yapcan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yok, bildiğin mum yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 o halde gıda çarşısında bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Niye mum yapıyon ? Büyü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yok yahu, hediye olcak. Kendi mumumu yapmış olucam. (Amma acaip bi kelime oldu ha "mumumu") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bombacı nicki var sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 banada kesin bomba geldi valla ş olum bornovaya bişey yapcaksan söyle evde durayım o gece yada alsanağa kaçayım mum falan ayagına patlatma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 istisnalar el kaideyi bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 küçükpark bum ^^ yahu bilidğiniz mum yapıcam işte daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 praktikerdan alıorz biz poi için.ama şeffafı varmı orda bilmiyorum..pembe oluo bizimki.ama şansını dene bi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Theridone said: (Amma acaip bi kelime oldu ha "mumumu") öpücük atar gibi oluyo söylerken :D sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 cerebralis said: praktikerdan alıorz biz poi için.ama şeffafı varmı orda bilmiyorum..pembe oluo bizimki.ama şansını dene bi istersen teşekkürler cerebralis, bakıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 inatla izmirde paladin alabilceğimiz bir yer diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 cerebralis suça ortak oldun sende, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mukauvvadan mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben de düşündüm bi paladin nerde satılır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 küçükken ilkokulda kartpostal yapma olayına girmek kartpostala niyeyse mum damlasıyla kar yapmak damlatarak sonra kazara ele damlaması hiç yakmadığının anlaşılması serçe parmağını erimiş mumu damlatarak mumla kaplamak oluşan kalıbı çıkarıp bişey yapmış gibi sevinmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yazar burada çocukluk tramvalarından bahsetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Basmane'de dokuz eylül baharatçısı varmış ordan alınabilirmiş. Bizimkilerin muaynehanesi vardı eskiden babam fiziktedavici olur ben de hatırlıyorum parafin tedavisi diye bi zamazingo vardı orda kullanılıyodu cart curt sağlam bilgi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yok travmatik bi durum olmadı, arkadaşın sırasına koyduk "OHEHE VUHEHE" diye gülerek üstüne otursun diye. oturdu arkadaş, ezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 o değil de Şuna oturtmak çok moda artık edit: konuyu dağıttım ama söylemeden edemezdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 katı paragini şeffaf halde elde edemezsin. eritip tekrar dondurdugun bir parafin şeffaf hale geçemez deyim yada. yada demeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 deme ki deneyimleyip öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar